![]() |
Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek) |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)Bir ara meraklandım kağıttan uçak yapmaya çalıştım sonra aradım acayip çeşitte süper uçaklar var (kağıttan) ve sizinle paylaşmak istedim ve hep güncelleyip hepsini koyacağım (çok var ve sadece uçak değil gemi çeşitleri falanda koyacağım) ve hemen koyamam yavaş yavaş koyarım sizde bu arada daha kolay yaparsınız şimdiden kolay gelsin Arkadaşlar ben elimden geldiğince güncelleyeceğim sizde yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim ve yapılış konusunda sizi aydınlatayım ilk önce resim var sonra gif sonra resim sonra gif var böylece sonraki resme nasıl getirildiğini daha kolay yapacaksınız ve ilk koyduğum en uzunlarından biri korkmayın diğerleri o kadarda zor değil ve bunu yapamazsanız korkmayın çünkü en zorlarından biri budur ve not bunları A4 kağıdından yapın ![]() uçağın adı : Mirage görünümü : ![]() yapılışı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek) |
![]() |
![]() |
#2 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)bende meraklıyımdır böle seleree eve gidip billeee yapıcamm ama sen hep güncellee yenii şekillii uçaklarr bulll şimdiden teşekkürlerr emeğinee saygılarrr |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|