Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)

Eski 03-11-2009   #1
Aragorn561

Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)

Bir ara meraklandım kağıttan uçak yapmaya çalıştım sonra aradım acayip çeşitte süper uçaklar var (kağıttan) ve sizinle paylaşmak istedim ve hep güncelleyip hepsini koyacağım (çok var ve sadece uçak değil gemi çeşitleri falanda koyacağım) ve hemen koyamam yavaş yavaş koyarım sizde bu arada daha kolay yaparsınız şimdiden kolay gelsin

Arkadaşlar ben elimden geldiğince güncelleyeceğim sizde yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim ve yapılış konusunda sizi aydınlatayım ilk önce resim var sonra gif sonra resim sonra gif var böylece sonraki resme nasıl getirildiğini daha kolay yapacaksınız ve ilk koyduğum en uzunlarından biri korkmayın diğerleri o kadarda zor değil ve bunu yapamazsanız korkmayın çünkü en zorlarından biri budur ve not bunları A4 kağıdından yapın

uçağın adı : Mirage
görünümü :

yapılışı:

Cevap : Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)

Eski 03-11-2009   #2
izmirlihuso

Cevap : Kağıttan Uçaklar (Güncellenecek)

bende meraklıyımdır böle seleree eve gidip billeee yapıcamm ama sen hep güncellee yenii şekillii uçaklarr bulll şimdiden teşekkürlerr emeğinee saygılarrr
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com