![]() |
Eurosoft 3ds Max Görsel Eğitim DVD 2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eurosoft 3ds Max Görsel Eğitim DVD 2010Eurosoft 3ds Max Görsel Eğitim DVD 2010 3ds Max Görsel Eğitim – 2 DVD Tasarımcılığın, günümüz de en yaygın mesleklerden biri haline gelmesiyle piyasada bir çok 3D Modelleme yazılımları boy göstermeye başlamıştır ![]() ![]() Eğitim setimizi izleyerek, 3ds Max programının temel arayüz bilgilerine sahip olacak, temel kullanım mantığını kavrayarak model çizme ve düzenleme yöntemlerini öğrenebileceksiniz ![]() ![]() Eğitim setimiz ile öğrendiğiniz ve modellediğiniz parçalarınız üzerinde malzeme tanımlama işlemleri ve kaplama yöntemleri ile kütüphanelerin kullanımını göreceksiniz ![]() 3ds Max içerisinde oluşturduğunuz parça modellerine malzeme atama niteliklerini kazandırdıktan sonra Render öncesi ışık, aydınlatma özelliklerini öğrenecek ve temel ayarları sonrası parçalarınızın aydınlatılmasını sağlayabileceksiniz ![]() Oluşturmuş olduğunuz tüm modeller üzerinde malzeme atama ve ışıklandırma fonksiyonlarından sonra Parça üzerinde render alma yöntemleri ve ayarlarını öğrenecek, 3ds Max Render Motorunun başarısını bizzat keşfedeceksiniz ![]() Eğitim İçeriği; -3ds Max Arayüzü ve Kullanımı -Nesne Seçimi , Nesne Dönüştürme -Temel, Parametrik ve Mesh Modelleme -2D Splineler… -Malzeme Oluşturma ve Kaplama -Işıklandırma -Render Alma ve Ayarlar -Basit Örnek Uygulamalar DVD İçeriği -3ds Max 2010 Eğitim Videoları -Örnek Uygulama Videoları -3ds Max Deneme Sürümü -3ds Max Örnek Dosyalar -Malzeme ve Kaplama Kütüphaneleri Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 35,39 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|