![]() |
Hayata Hiç Bu Açıdan Baktınızmı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Hayata Hiç Bu Açıdan Baktınızmı ?Evimi bir davet sonrası temizlemek için saatlerce çabalıyorsam,birçok arkadaşım var demektir ![]() ![]() Faturalarımı ödeyebiliyorsam,bir işim var demektir ![]() ![]() Evden iş yerime kadar yolu uzun buluyorsam,bir işim var demektir ![]() ![]() Pantolonum biraz sıkıyorsa,aç kalmıyorum demektir ![]() ![]() Birçok konuda eleştiri yapıyorsam ve bu eleştirileri başkalarındanda duyuyorsam,konuşma özgürlüğüm var demektir ![]() ![]() Gölgem beni izliyorsa,güneş ışığını görüyorum demektir ![]() ![]() Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam,duyuyorum demektir ![]() ![]() Camları silmem çatıyı tamir etmem gerekiyorsa,bir evim var demektir ![]() ![]() Doğalgaz faturam yüklü geliyorsa,,ısınıyorum demektir ![]() ![]() Yığınla ütülenecek ve yıkanacak çamaşırım varsa,,yığınla giyeceğim var demektir ![]() ![]() Çalar saatim sabahın seherinde çalıyorsa,,yaşıyorum demektir ![]() ![]() Ve en önemlisi Rabb'imin bahşettiği bütün bu nimetlerin şuurundaysam,,MUTLUYUM demektir ![]() ![]() __________________
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|