Kim Bassinger Biyografi-Kim Bassinger Kimdir?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kim Bassinger Biyografi-Kim Bassinger Kimdir?

Kim Bassinger biyografi-Kim Bassinger kimdir?

Kim Bassinger

“ Oyunculuk hakkında ne biliyorsam aslında Stanislavsky’e borçluyum Ama ben olabildiğince ismini anmaktan kaçınırım Çünkü buna cesaret edemem ”

Belki onun hikayesi Hollywood’un klasik aktris hikayelerine benziyor olabilir diğer utangaç ve biraz da aptal olan sarışın güzeller gibi modellikten gelmiş de olabilir Ama şurası bir gerçek ki o sansasyonel hayatına rağmen bir dönemin en gözde oyuncularından biriydi

Kimileri bu başarısını vücudunu cömertçe sergilemesine bağladı şimdilerde film başına 7 milyon dolardan aşağıya imza atmıyor

1953 yılında Yunanistan’ın Atina şehrinde dünyaya gelen Kim Basinger doğduğu andan itibaren kendini çok hızlı bir hayatın içerisinde buldu

Her ne kadar çocukluğunda çok utangaç bir kız olsa da doğduğu yerin Bayan Georgia’sı seçilmiş

O zamanlarda en sevdiği şarkının My Fair Lady olduğunu söyleyen Kim Basinger boy boy fotoğrafları yer alan gözde bir model olmuş

Rastlantılar sonucunda bir anda kendini Amerika rüyasının içerisinde bulan Kim Basinger modellik hayatının pek de göründüğü gibi rahat geçmediğini ve aslında Amerika’nın gerçek yüzünü en belirgin şekilde ilk olarak bu sıralarda gördüğünü vurguluyor:

“ Bulunduğum çevreye hiçbir zaman ısınamamıştım Oradaki insanlardan hiç hoşlanmamıştım Sonra kendime burası bana göre değil dedim ve oradan kurtulmanın yollarını aramaya başladım Tabii dışarıdaki insanlar hiçbir zaman Kim Basinger’ın gerçek yüzünü görmediler Görmek de istemediler ”

70’li yıllarla birlikte ünü giderek tüm Amerika’ya yayılan Basinger özellikle her kadının oynayamayacağı rolleri kolaylıkla çıkarmasında bunun önemli bir payı olduğunu belirtiyor

1976 yılında Los Angeles’a taşınan aktris ilk sinema deneyimini Sean Connery’nin “ Never Say Never Again ” adlı Bond filminde bir Bond kızını canlandırdı Ardından dünyaca ünlü yönetmen François Truffaut’nun “ The Man Who Loved Women ” adlı filminin Blake Edwards tarafından yapılan yeni versiyonunda Burt Reynolds ile birlikte rol aldı

Dönemin bir diğer seks sembolü hiç şüphesiz Robert Redford’tu Basinger ve Redford ikilisinin buluştuğu “ The Natural ” ( 1984 ) filmi de kaçınılmaz olarak oldukça sıcak bir film oldu 1986 yılının box-office listelerinde uzun süre bir numarada kalan filmi “ Nine ½ Weeks ” Michael Keaton ve Jack Nicholson gibi aktörlerin de yer aldığı “ Batman ”in büyük başarısı sayesinde bu söylentileri unutturdu

1989 yılında doğduğu yer olan Georgia’da 20 milyon dolara bir banka satın alan Basinger aynı yıl “ The Marying Man ” adlı filmde rol aldı

1995 yılında bir kız çocuğu dünyaya getiren Basinger bu filmin hemen ardından “ Kutsanmış Çocuk ” adlı filmde boy gösterdi Basinger son olarak " 8 Mile"da Eminem'in annesini oynadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com