![]() |
Etkileyici Orjinal Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Orjinal SözlerOrjinal Sözler 2012 Orjinal Sözler Sevildiğini Bilmeden Ölesiye Sevme Sonra Sevende Sen Olursun Ölende ![]() Hayat bir tiyatro salonudur ![]() ![]() ![]() Asla denemeyi bırakma Asla bırakmayı deneme Biz yalnız bir kez genciz ![]() ![]() Birisi Ay´ı gösterdiği zaman, aptallar parmağa bakar! Sabırsız kişi iki kez bekler ![]() Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir! Düşüncelerini değiştirmeyenler yalnız deliler ile ölülerdir ![]() ![]() Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman ![]() ![]() Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum ![]() ![]() Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır ![]() Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen ![]() ![]() Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım… Sense kaçırırdın gözlerini benden ![]() ![]() Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin ![]() Titrer durur ellerim yanında ![]() ![]() ![]() Ne Cennetten Bir Gül Koparıp Cehenneme Dikebilirsin, Nede Cehennemden Bir Kor Alıp Cenneti Yakabilirsin ![]() ![]() Paranızı hâlâ sayabiliyorsanız , gerçekten zengin değilsiniz demektir ![]() ![]() İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini ![]() ![]() Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|