Günseli Deniz Yüzleşme Şarkı Sözleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günseli Deniz Yüzleşme Şarkı SözleriGünseli Deniz Yüzleşme Günseli Deniz Yüzleşme Şarkı Sözleri Zaman çabuk geçiyor deriz hep bıkmadan Dün gibi gelir yıllar önceki dünler Ne zaman büyüdükte geçtik bu yollardan Zor gelir acıtır yüzleşmeler Pusu kurmuş beni bekler eski dostum haksızlığım Ödetmeden kapatmaz hesabımı anılarım Yok mudur affı sevene suçların Ne kadar kader ne kadar ceza bu kayıpların Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım Zaman çabuk geçiyor deriz hep bıkmadan Dün gibi gelir yıllar önceki dünler Ne zaman büyüdükte geçtik bu yollardan Zor gelir acıtır yüzleşmeler Pusu kurmuş beni bekler eski dostum haksızlığım Ödetmeden kapatmaz hesabımı anılarım Yok mudur affı sevene suçların Ne kadar kader ne kadar ceza bu kayıpların Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım Döndüm baktım geçmişe Yaktığım her kalbe utanamadım Aşkı ben dürüstçe Başım dik yiğitçe taşıyamadım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|