Bilgisayara Android Yükleme Nasıl Yapılır |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilgisayara Android Yükleme Nasıl YapılırBilgisayara Android Yükleme Adım Adım Anlatım Google tarafından geliştirilen android işletim sistemini telefonunuzdan sonra bilgisayarınıza da eklemek ister misiniz? Bilgisayarınıza Android işletim sistemini ücretsiz olarak kurabilir, deneyebilirsinizİşte bunun yolu: LiveAndroid projesi LiveCD disk yansımasını indirmenize izin veriyor Tabi ki bu disk yansıması Google Android işletim sistemini içeriyor Bu disk yansımasını indirdikten sonra bir CD’ye yazmanız, CD’yi taktıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor Live Android İndirmek için tıklayın: İndirdiğiniz iso dosyasını istediğiniz bir yazılım ile CD'ye yazdırıp, sonrasında bu CD üzerinden boot ettiğinizde Android ekranıyla karşılaşmış olacaksınız Android'i USB üzerinden çalıştırmak için ise yine yukarıdaki adrese girerek liveandroidvxxusbiso dosyasını indiriyoruz Sonrasında indirdiğimiz dosyaları UNetbootin türevi bir yazılım ile USB'ye aktarıyoruz Son olarak bilgisayarı USB ile boot ederek açtığımızda, Android'in bekleme ekranı ile karşılaşmış olacağız Androidiniz yüklendi bile |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|