![]() |
Sagopa Kajmer - Sahibinin Sesi ( K.İ.T.S 2008 ) |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Sahibinin Sesi ( K.İ.T.S 2008 )(SAGO Kaf-Kef) Elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten ![]() Ağzının suyuna batmışlar için henüz saat erken ![]() "Ben bir ağacım yeşermekte dallarım ya" derken, Yere düşen yapraklar ayrılmakta gövdemden ![]() Dünya rehavette, gözleri dalıp gitmekte, Herkes kendince bir masumluk serüveninde ![]() Ruhum vücud karavanında, ölüm düz gidince ileride, Yaptıklarım peşimde gerilerimde ![]() Son pişmanlık sabaha varmaz bir karanlık, Nefsinin dişleri kalmamış seni dişlemekten,yazık! ![]() Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, Ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum ! Sağım-solum-önüm-arkam zaman illetiyle sarılmış ![]() Yanlız adanın ortasında saçım sakala karışmış ![]() Ufaklıklar arsızlaşmış ![]() Beden saksınızda edep çiçekleriniz sararmış ![]() Nakarat: Bıkmışım her gün aynı teranelerden ben! Bir-iki yalancı ve sahtekar ![]() Yoldan saptıran imtihanlar ![]() Kana kana kanıyorlar Bak! Sağım-solum-önüm-arkam gafil, Hüzün kuyusuna gark olur aciz, İçim acı sahibi meçhul herkes, Bu sahibinin sesi ![]() Bıkmışım her gün aynı teranelerden ben! Bir-iki yalancı ve sahtekar ![]() Yoldan saptıran imtihanlar ![]() Kana kana kanıyorlar Bak ! Sağım-solum-önüm-arkam gafil, Hüzün kuyusuna gark olur aciz, İçim acı sahibi meçhul herkes, Bu sahibinin sesi merkez! El katipse kalp hakimdir ![]() Bak bu aklıma gelen kaçıncı dize ![]() Bak bu kaçıncı aykırılık rap fakirhanesinde ![]() Bir lokma, bir hırka ![]() ![]() Tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar ![]() Gözlerim 10 senedir akan durmaz hıçkıran şelale, Elimde aynı hararetle yanan rap'ten meşale, İzin vermez deliyağız gözle görülen işgale, Sözlerimden yüzümü gör bak eşgalime ! Sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilce ![]() Düşünmelisin sivilce, enine boyuna bütünce ![]() Beter eder düşünce ![]() Diz kapakların kanar düşünce, İblis dalga geçer kananla sertçe ![]() Ben baktıkça ağaçlara,kalbimin kuşları konmak ister dallara ![]() Önceden inanırdım ne yazık ki fallara ![]() Onlarla yitirilen sahipsiz yıllara Derken "elveda" Bir dize daha karala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|