![]() |
Fethullah Gülen 2012'De Dönecek Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fethullah Gülen 2012'De Dönecek Mi?2012'de Fethullah Gülen dönecek mi? Zaman yazarı Faruk Mercan, CNN Türkteki Medya Mahallesi programında Fethullah Gülenin dönüş tarihi ile ilgili konuştu ![]() ![]() ![]() Fethullah Gülen 2012'de dönecek mi? Bu soru güne damgasını vurdu ![]() Programın öncesinde twitterdan "Ayşenur Aslan'in "Medya Mahallesi" programına konuk olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallenin Ablası Ayşenur Arslan'ın "Faruk Mercan ile görüşlerimizin çok azı kesişir ama ben anlaşmaktan ziyade konuşmaya çalışıyorum ![]() ![]() Ta ki Gülen ile ilgili o son soru gelen kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLEN 2012'DE TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ? Ayşenur Arslan: Fethullah Gülen'i çok yakından bilirsunuz ![]() Faruk Mercan: Ben de çok yakından bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() BELKİ AYIP EDİYORUM AMA ![]() ![]() ![]() Ayşenur Arslan: Çok ayıp ediyorum belki ama ![]() ![]() ![]() ![]() Faruk Mercan: Ne zaman dedim bunu? Ayşenur Arslan: Yayına hazırlanırken dediniz ![]() Faruk Mercan : Yayına hazırlanırken söylenenler, yayında söylenmiş kabul ediliyor mu? Ayşenur Arslan: İşte ayıp ediyorum dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() HER HALÜKARDA DÖNECEK Faruk Mercan: 2012 olmaz, 2013 olacak her halükarda dönecek ![]() Ayşenur Arslan: Biz bizeyiz, sizin kadar izliyorum demeyin lütfen ![]() Faruk Mercan : Biz bizeyiz ama sizin mahallenizdeyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|