Fethullah Gülen 2012'De Dönecek Mi?

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fethullah Gülen 2012'De Dönecek Mi?

2012'de Fethullah Gülen dönecek mi?

Zaman yazarı Faruk Mercan, CNN Türkteki Medya Mahallesi programında Fethullah Gülenin dönüş tarihi ile ilgili konuştu

Fethullah Gülen 2012'de dönecek mi? Bu soru güne damgasını vurdu

Programın öncesinde twitterdan "Ayşenur Aslan'in "Medya Mahallesi" programına konuk olacağımZorlu bir karşılaşma olacağını biliyorumAyşenur Aslan'ın programı "endişe ve kaygı verici" oldukça sert soruların mekanidir Tonlamasi yüksek bir mahalledir İnşallah faydalı olur" yazan Mercan program boyunca yaşanan tartışmalarda sakin bir şekilde tavır aldı

Mahallenin Ablası Ayşenur Arslan'ın "Faruk Mercan ile görüşlerimizin çok azı kesişir ama ben anlaşmaktan ziyade konuşmaya çalışıyorum" sözleri de beklenenden daha az gerilimli bir program yapılmasını sağladı

Ta ki Gülen ile ilgili o son soru gelen kadar Gazeteci yazar Faruk Mercan'ın Gülen 2012'de Türkiye'ye dönecek mi? sorusuna Mercan'ın verdiği yanıtı Ayşenur Arslan beğenmedi "Belki ayıp ediyorum ama" diyerek soruyu daha önce sorduğunda farklı yanıt verdiğini hatırlattı konuğuna İşte o tartışmanın en heyecanlı anları:

GÜLEN 2012'DE TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Ayşenur Arslan: Fethullah Gülen'i çok yakından bilirsunuz Gülen 2012'de Türkiye'ye döner mi?

Faruk Mercan: Ben de çok yakından bilmiyorum Sizin gibi izliyorum Kurban vesilesiyle yaptığı açıklamalarda dönmek isteğini dile getirdiğini biliyorum Dönebilir de dönmeyebilir de

BELKİ AYIP EDİYORUM AMA

Ayşenur Arslan: Çok ayıp ediyorum belki ama Ben bunu size sorduğumda siz kuvvetle muhtemel dediniz

Faruk Mercan: Ne zaman dedim bunu?

Ayşenur Arslan: Yayına hazırlanırken dediniz

Faruk Mercan : Yayına hazırlanırken söylenenler, yayında söylenmiş kabul ediliyor mu?

Ayşenur Arslan: İşte ayıp ediyorum dedim ya Genellikle buna dikkat, özen gösreririm Ama belki yanlış bir cümle çıkmıştır diye sordum

HER HALÜKARDA DÖNECEK

Faruk Mercan: 2012 olmaz, 2013 olacak her halükarda dönecek

Ayşenur Arslan: Biz bizeyiz, sizin kadar izliyorum demeyin lütfen

Faruk Mercan : Biz bizeyiz ama sizin mahallenizdeyiz (Gazetecilercom)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com