Pişmaniyeli Elma Tatlısı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pişmaniyeli Elma Tatlısı TarifiPişmaniyeli Elma Tatlısı nasıl yapılır Pişmaniyeli Elma Tatlısı yapılışı Pişmaniyeli Elma Tatlısı için gerekli olan malzemeler 6 elma 1 su b toz şekersu gıda boyası Krenması için: 2 su b süt2 çorba k un1 paket labne peyniri 1 yumurta sarısı 1 çay b toz şeker1 parça damla sakızı Pişmaniyeli Elma Tatlısı yapılışı Kreması için tencereye 2 su bardağı sütü alın Üzerine un,yumurta sarısı,damla sakızı ve toz şekeri ilave edip kremayı pişirin Başka bir tencereye suyu alın Üzerine 1 tutam kırmızı gıda boyası ekleyip kaynatın Elmaların kabuklarını bütün olarak kesin![]() Elmaların çekirdeklerini çıkartın Gıda boyalı olan suyu alıp elmaları pişirin Servis tabağına pişen elmaları alın Çekirdek kısımlarını krema ile doldurun Elmaların üzerine pişmaye ilave ederek servis edin |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|