Arpa Şehriyeli Et Yahnisi Nasıl Yapılır |
08-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arpa Şehriyeli Et Yahnisi Nasıl YapılırArpa Şehriyeli Et Yahnisi Tarifi, Arpa Şehriyeli Et Yahnisi nasıl yapılır Malzemeler 2 çorba kasığı margarin 2 su bardağı arpa şehriye 2 çorba kasığı kuşbaşı et 2 adet biber 10 adet arpacık soğan 2 adet domates 2 su bardağı su 1 adet defne yaprağı Kimyon, karabiber Tuz Arpa Şehriyeli Et Yahnisi Yapılışı Margarini tencereye alıp eritin 2 su bardağı arpa şehriyeyi ekleyip, karıştırarak kavurun 2 çorba kasığı eti ekleyin Birkaç dakika daha kavurup, ince doğranmış biber ve arpacık soğanını ilave edin Domatesleri küp biçiminde doğrayıp, tuzla birlikte tencereye ekleyin Tüm malzemeleri karıştırıp, 2 su barda suyu ilave edin Defne yaprağını da tencereye koyup, 20 dakika pişirin Tencereyi ateşten alıp defne yaprağını tencereden çıkarın Kimyon ve karabiberi serpin Sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|