İyi Bir Evlilik İçin Etkili Dua |
08-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Bir Evlilik İçin Etkili Duaİyi Bir Evlilik İçin Etkili Dua Merhaba Arkadaslar, Buyuklerimiz her zaman Allah'tan hayirlisini dilememizi nasihat eder Cunku gizli olan serri de hayri da bilen Allah (cc)'dur Bazilarimiz gonlumuze ve nefsimize uyup bir kisi icin dua ederiz Oysa ki Allah (cc) en fazla O'nu sevmemizi diler, cunku hayirli olan budur Gecmiste pekcok kul icin dua eden ben, benim gibi olan arkadaslarima hayirli bir kizmet icin Allah'a siginmalarini oneririm Bu tertibi bu yaz ogrendim Ben daha uygulamadim cunku gonul yaram daha taze Tertip su: Sabah namazini eda ettikten sonra yeni bir abdest alin Ilk once 100 kere 'Estagfirullah' 100 kere Kelime-i Tevhid okuyun Ardindan niyet edin: 'Allah'im her turlu serden sana siginirim Sen gorensin, bilensin Kullarini cok seversin Ben Sen'den beni hayra ulastirmani isterim Ey kuvveti sonsuz olan, Ol dediginde olan, Yaraticim Sahibim Ya Zul Celali Vel Ikram O genis ve sonsuz kudretinle okuyacagim salavat-i serifeler hurmetine bana hakkimda hayirli, Sen'in nazarinda iyi kullardan bir es nasip eyle Euzu Besmele bir kere soylenir ve ardindan 1001 kere Allahumme salli ve Barik dualari okunur Ardindan bir adet Fatiha-i serife okunur Bu tertip persembe gunu oruc tuttuktan sonra, cuma gunu sabah namazi kilindiktan sonra yapilirsa daha iyi olur Duanin kabulu cabuklasir falan demiyorum, cunku duayi kabul eden Allah'tir ve ne zaman kabul edecegini O bilir Fakat dedigim sekilde yapilirsa sevabi artar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|