Şifa Duası Türkçedir

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şifa Duası Türkçedir

Şifa Duası Türkçedir

Türkçe okunan başka bir şifa duasıda budur sevgili üyelerimiz

BismillâhirrahmânirrahîmYâ Rabbî! Hastalığım sebebi ile düşmanlarımı sevindirme Kur?ân-ı kerîmi benim için şifâ ve devâ eyle Ben hastayım, sen ise devâ ihsân edicisin Yâ Rabbî! i?timâd ve ümmîdim Sensin Senin hakkındaki hüsn-i zannımı şifâm kıl Yâ Rabbî! Aklımı ve dînimi muhâfaza eyle Azâmetin hürmetine yakînimi, ya?nî şeksiz şübhesiz îmânımı dâim eyle Bana yetecek kadar halâl rızk ihsân eyle Bana eziyyet verecek kimselerin kötülüğünü, şerrini benden uzak kıl Beni doktorlara muhtâc etme Yer yüzünde (hayâttayken) hatâ ve kusûrlarımı setreyle Kabre girdiğim zamanda bana merhamet eyle Yâ Rabbî! Kıyâmet ve hesâb gününde beni bağışla, bana magfiret eyle Besmele-i şerîf yolumdur Allahü teâlânın Rahmân sıfatı mesnedim, arkadaşımdır Bana dokunan her türlü kötülükden, düğümlere üfüren büyücülerin şerrinden ve hasedcilerin hasedlerini ortaya koydukları zaman, onların kötülüklerinden Rahîm sıfatın ile beni koru Allahım! Sen birsin şerîkin ve nazîrin yokdur

alıntıdır

sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com