![]() |
Uyumak İçin Alkol Almayın !!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
![]() Uyumak İçin Alkol Almayın !!!!Uyumak için alkol almayın Uzmanlar, sabahları erken uyanmanın depresyon belirtisi olabileceğine dikkat çekti ![]() uykuya dalamamak ise ağır yemeklerle ve alkolle bağlantılı Dünya genelinde yapılan araştırmalara göre, her 5 kişiden biri ciddi bir şekilde uykusuzluk problemi çekiyor ![]() ![]() İşte uyku problemlerine kolay çözümler: Problem: Uykuya çok zor dalıyorum ![]() Nedeni: Yorucu çalışma temposu, izlediğiniz gerilim filmi, yatağa uzanmadan hemen önce yenen yemek veya içilen kafeinli içecekler ![]() Çözüm: Kedi otu, şerbetçiotu, limon ve pelesenk yağı stresinizi alarak sizi uykuya hazırlar ![]() ![]() ![]() Problem: Erken uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum ![]() Neden: Bu ya depresyon işaretidir ya da çok fazla alkol alındığını gösterir ![]() ![]() ![]() Çözüm: Depresyon nedeniyle uyuyamıyorsanız psikiyatriste başvurun ![]() ![]() Problem: Bebeğimi emzirdikten sonra uykum kaçıyor ![]() Neden: Bebeğinizin ihtiyaçları için 20 dakika beklerseniz uykunuz kaçar ![]() Çözüm: Uyandıktan sonra yatakta beklemeyin, bebeğinizi yatakta emzirmeyin ![]() ![]() Problem: Sabahları, alarmdan çok önce uyanmış oluyorum ![]() Neden: İnsan beyni kendi kendini belli bir saat civarında uyanmaya programlar ![]() ![]() Çözüm: Aşamalı olarak uyarısını şiddetlendiren alarm kullanın, böylece şokla uyanmamış olursunuz ![]() Problem: Gece sürekli uyanıyorum ![]() Neden: İnsan vücudu gece saat 04 ![]() ![]() ![]() Çözüm: Oda sıcaklığınızın derecesi ne çok yüksek ne de çok alçak olmalıdır ![]() ![]() BİRKAÇ SAAT DE YETER Uzmanlar, uyku süresinin düşünüldüğü gibi önemli olmadığını, sağlıklı bir yaşam için önemli olanın doğru ve düzenli uyku olduğunu söylüyor ![]() ![]() ![]() Gece karaciğerinizi zorlamayın Problem: Uyurken aniden yerimden zıplıyorum Neden: Organların belli fonksiyonel saatleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözüm: Yatağa girmeden önce ağır yağlı yemeklerden ve alkolden uzak durun ![]() ![]() aksam gazetesi
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~guzeL payLasım iCin saoL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() :))))) uyumak için alkol alan birini hiç duymadım demekki varmıs :)))
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßenDE mayßac DEdim isDE onLAra :Pp haehhe neySE koNuyu saptırmayaLım teKrar SaoL payLasım iCin :Pp~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() ya ne iştir bu uyku proplemin varsa çözülebilir eline sağlık güzel paylaşım
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|