BBC, Gazze'de Tüyleri Diken Diken Eden Olayı Yazdı

Eski 01-23-2009   #1
Şengül Şirin

BBC, Gazze'de Tüyleri Diken Diken Eden Olayı Yazdı

:img-cray:BBC, Gazze'de tüyleri diken diken eden olayı yazdı

BBC muhabiri Christian Fraser, tüyleri diken diken eden olayı yazdı Müthiş bir gazetecilik örneği gösteren Fraser, Gazze'de bir hafta önce bir hastanede gördüğü küçük Filistinli kızı Belçika'da bir hastanede buldu

Yetmedi, tekrar Gazze'ye gitti be kızın babasını bulup, küçük kızın nasıl o hale getirildiğini birinci ağızdan öğrendi Başka tanıklarla da konuştu Ve sonunda İsrail ordusuna gidip yaşananları anlattı Olayın yerini ve saatini verdi İsrail ordusu olayı araştırma sözü verdi

Ve işte Christian Fraser'ın kaleminden Gazze'de dehşet verici olaylardan sadece biri

"Sema Abid Rabbo'yu bir hafta önce, El Ariş hastanesinde görmüştüm Gazze'den Belçika'ya nakledilmiş Sema'ya refakat eden amcasının şok edici iddiaları üzerine Gazze'ye gelir gelmez babasını aramaya başladım
Sema'nın babası Halid Abid Rabbo'yu tamamen harabeye dönen Cebaliye'deki evlerinin enkazı başında buldum Burada ayakta kalmış bir ev bile yok

BEYAZ BAYRAKLARLA ÇIKAN ÇOCUKALRI TEK TEK VURDULAR

Halid Abid Rabbo, 10 metre ötesini işaret ederek "Tanklar buradaydı Dışarı çıkmamızı istediler Önce kadınlar sonra da üç kızım 4 yaşındaki Sema, 7 yaşındaki Suad ve iki yaşındaki Emel" diye anlattı
Beyaz bayraklar asılı evlerinin önünde beklerken İsrail tanklarından çıkan bir asker, M16 tüfeğiyle üç çocuğu da vurmuş Ailenin üç ferdinden bu anlatılanları ayrı ayrı dinledim

VURULAN ÇOCUKLARI 2 BUÇUK SAAT KANLAR İÇİNDE BEKLETTİLER

Bize bir hafta önce El Ariş'te anlatılanlarla tamamen örtüşüyordu Halid'in annesi, Sema'nın babaannesi İsrail askerlerinin çocukları 2 buçuk saat yerde kanlar içinde beklettiğini söylüyor
Daha sonra Filistinliler gelip çocukları hastaneye götürmüşler Suad ve Emel çoktan ölmüştü

KURTULAN SEMA'NIN OMURİLİĞİ ZEDELENDİ

Ailenin anlattıklarını İsrail ordusunun sözcüsü Binbaşı Avital Leiboviç'e aktardım
Sözcü, "Cebaliye'de Hamas'la İsrail ordusu defalarca çatışmaya girdi Burada Hamas'ın askeri kampa dönüştürdüğü çok sayıda sivil binalar olduğunu biliyoruz" dedi
İsrail ordusuna olayın yeri ve saatini verdik Gerekirse görgü tanıklarının ifadesini aktarabileceğimizi de bildirdik Sözcü, verilen bilgileri araştıracaklarını söyledi
Omuriliği zedelenen ve belden aşağısı tutmayan 4 yaşındaki Sema Abid Rabbo Belçika'daki bir hastanede tedavi görüyor

Doktorlar Sema'nın muhtemelen bir daha yürüyemeyeceğini söylüyorlar "

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : BBC, Gazze'de Tüyleri Diken Diken Eden Olayı Yazdı

Eski 01-23-2009   #2
karabocek

Cevap : BBC, Gazze'de Tüyleri Diken Diken Eden Olayı Yazdı

ya her türlü bahaneyle, kılıf uydurmayla, her türlü vahşeti yaptıklarını herkes biliyor

daha bilinmeyen
gizli kalan
sadece yapanla ölenin arasında kalan
kim bilir neler vardır

Dilerim Allahtan bu dünyada gün yüzü görmesin o caniler
öbür dünyaları malum zaten
Allah belalarını versin

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com