![]() |
Yazılımcıların İşi Kolaylaşıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yazılımcıların İşi KolaylaşıyorYazılımcıların işi kolaylaşıyor ![]() Yazılım geliştirme sürecini değerlendirecek ve gelişimi takip edebilecek bir yazılım geliyor ![]() Yazılım geliştirme sürecini değerlendirmek ve gelişimi takip edebilmek birçok yazılım yöneticisinin ihtiyacı ![]() “Yazılım geliştirme günümüzde yoğun bir raporlama ve izlenebilirlik gerektiren aktiviteler olarak yer alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılım geliştirme süreçlerinde zaman ve bütçe kullanımını optimize etmek isteyen yazılım proje yöneticilerin bu ihtiyacını gidermek adına yola çıkan Codart, geçtiğimiz günlerde Microsoft Visual Studio eklentisi dev \ efor’u, Microsoft ![]() ![]() dev \ efor farklı açılardan yazılım sürecini izliyor, denetliyor ve üzerinde çalışılan yazılım projesi ile ilgili olarak, proje paydaşlarına çalışma yoğunluğu ve verimi konusunda istatistikler sunuyor ![]() ![]() Eklenti dev/efor adresinden ücretsiz olarak indiriliyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yazılımcıların İşi Kolaylaşıyor |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Yazılımcıların İşi Kolaylaşıyorgeçen yıl yazılımcı olmak istiyordum ama sonradan web tasarıjm ve grafik animasyon a geçtim ![]() ![]() hiç bana göre dğeil:S
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tyfn | relax
|
![]() Cevap : Yazılımcıların İşi KolaylaşıyorBende yazıLımcıyım dersLerden sonra kafa bir miLyon oLuyo :sm_upset: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Yazılımcıların İşi KolaylaşıyorSaol kezbancım tam konuyu okudum sevinicekdim yorumunla mahvettin yani beni:S biz napalım öldürelim mi kendimizi yazılımcıyız diye pişman oldum aslında webi seçmedim diye ama yinede bölümümü seviyorum=)=) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|