Artık İçmeyelim !!! |
01-18-2009 | #1 |
haticee
|
Artık İçmeyelim !!!COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI! 13/07/2002 COCA COLA GERÇEĞİ Coca cola yine devrede!! Ramazan ayını fırsat bilen Coca-Cola yeni reklam filmiyle ortaya çıktı Bu reklam filminde türkiye'nin değişik illerindeki iftar hazırlıklarını gösteren Coca-Cola ezanın okunmasıyla bardaklara doldurularak keyifle(!) içilmektedir! "iftarda kola ic!" dayatilmaktadir!! Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca-Cola, sanki Amerikanın en çok vergi veren, Amerika'yı giriştiği tüm terör olaylarında destekleyen, Irak'ta, Afganistan'da, Filistin'de ve dünyanın heryerinde müslümanlara yönelik saldırıların mali destekçisi değilmiş gibi, Sanki içimizden biriymiş gibi halkı yönlendirmesi çok gariptir Lütfen bu oyuna gelmeyelim! Her yudum Kola bardağında dünyanın herhangi bir yerinde öldürülen müslümanları düşünüp boykot'a devam edelim! "Her gece sıcak evimizde çoluk çocuğumuzla TV karşısında sadece boş bir ah çekip ne yapabiliriz ki diyoruz "İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM! MALLARINA TEVECCÜH GÖSTERMEYELİM! SERÇE MİSALİ (Filistin'e karsı) DOSTLUĞUMUZU BELLİ EDELİM!" diyoruz ,hep diyoruz ama ilginçtir ortaya ciddi bir protesto koyamıyoruz LUTFEN KARDESLER DESTEK VERINIZ! UYARINIZ! ANLATINIZ! Asla Unutma! Boykot Et!!! Katil israil'i ve Yerli isbirlikçilerini ASLA UNUTMA!!! Boykot Et! Her Coca Cola Alışınızda, Her Mac Donald's'a girişinizde, Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde, Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın! Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın!!! COK ONEMLI SONUNA KADAR OKUNMASI GEREKIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TURKUAZ SU GERÇEĞİ Dun gece eve donerken su almak uzere markete ugradim " Gorevliye soyle sordum : 1,5 lt su var mi? Ama Turkuaz disinda lutfen" Turkuaz ciktigindan beri bu sekilde su aliyordum artik Para verip kotu su icmeye hic niyetim yok Marketteki adamin dediklerini aynen aktariyorum: "Abi ben o sudan satmiyorum Inan ki gelen musteriden onda dokuzu senin soyledigin seyi soyluyor" Peki neden halen daha satiyorlar diye sordum Abi turkuaz suyu, marketlere bedava veriliyor Satarsan kara geciyorsun, satmazsan oylece duruyor Ama ben satmiyorum, cunku alan yok" Uzun soze gerek yok; hickimse almazsa, hickimseye satamazlar Lutfen okuyun, okutun! Bir seye dikkatinizi cekmek istiyorumTurkiye'de bazi siseli Icme Sulari dogal kaynak suyu degil Dogal kaynak sularinda devlete para odemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti cok yuksek Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag'dan kaynak suyu arastirmalarinda maliyetleri yuksek buldugu icin BURSA/ KESTEL deki CCola fabrikasinda, derin kuyu pompalariyla ovanin suyunu cekerek bunu da tersosmos'dan gecirip filtre ederek hem Coca Cola mesrubatini hem de TURKUAZ'i siselemeye basladiTURKUAZ'in etiketinin ust ve altindaki Kahverengi seritlere dikkat edinSOFRA ICECEGI yazarDevlet, CCola'nin uyanikligini kanuna uydurmak ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek icin boyle bir kural cikardi Binlerce donumluk tarim arazisinin bulundugu ve Coca Cola haric hicbir isletmeye Derin Kuyu Pompasi cakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasinda, yeraltindan cekilen su, filtre edilip daha sonra icine bazi mineraller katildiktan sonra Turkiye'nin en ucra kasabalarinda bile satiliyor ve likir likir iciliyor Bazi yazlik kasaba ve koylerde neredeyse TURKUAZ harici icme suyu bulamazsiniz Cunku dagitim agi cok guclu Bayilere baski bile oldugu yolunda duyumlar aldimTurkuaz icmeye devam edecekseniz, unutmayin Yapay bir Su IciyorsunuzBu suyu satan butun bakkal bufe lokanta vs ile bizzat ve de tek tek kavga etmis bir vatandas olarak konuya dikkatinizi cekerim Her tarafi dogal kaynak sulariyla dolu memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de ustune para alarak iciriyorlar Icmeyin arkadaslar!
01-22-2009 | #2 |
fatmanur
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!inşallah canm arkadaşım
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
Cevap : Artık İçmeyelim !!! |
04-08-2009 | #3 |
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!Arkadaş ben bir yerde takılıp kaldımDemişsin ki bugün onlara yapılan yarın bize yapılabilirNe demek bu??Sen Türkiyeye saldırmayı o kadar kolay mı zannediyorsun?Biz yokluk içinde 7 düvele karşı koymuş bir milletiz!!Yine gelsinler yine yeneriz!!! |
04-08-2009 | #4 |
haticee
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!takıldığınız yeri gerçekten anlamadımgelsinler yaneriz tmm ama su an ki tablo bana hiç de hoş gelmiyokendimize güvenmeliyiz ama bence önlem almak daha mantıklı görüşleriniz için teşekkler |
04-08-2009 | #5 |
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!Bakın anlamadım demişsiniz biraz daha açayımBugün o ürünleri alarak İsraile destek veriyorsunuz bunlar da o sayede Filistine o bombaları yolluyorlar şeklinde anladım ben o bölümüEğer yanlış anlamışsam düzeltin lütfenVe bugün onların başına gelen yarın bizim de başımıza gelebilir yazılmışBen de diyorumki ne kadar bölünmüş olursak olalım Türkiyeye saldırmak o kadar kolay değildir |
04-08-2009 | #6 |
mesanihta
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!bence boşuna cesarete hacet yok sonuçta ülke olarak bizim de durumumuz ortada kaldı ki o yokluk zamanlarında atalarımız içlerindeki vatan aşkıyla savaşıp karşı koymuşlar ve kazanmışlar bugüne gelince benim senin içimizde o vatan aşkı var diyelim ya gerisi?? bence de önlem almakta, ileri görüşlü olmakta fayda var
04-08-2009 | #7 |
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!Her ne kadar bu güven yok edilmeye çalışılsa da merak etmeyin dostum TÜRK ORDUSU ne olursa olsun dünyanın en iyi ordularından biridirHatta bazı birimleriyle en iyisidir!!Eğer benim sözlerime inanmazsanız size bir röportajı özel mesajla atarım |
04-08-2009 | #8 | |
mesanihta
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!Alıntı:
|
|
04-16-2009 | #9 |
orthron
|
Cevap : Artık İçmeyelim !!!ben coca colanın bu acıklamasını resmi olarak hiçbir yerde bulamadım ne CNN'in arşivine ne youtubeda ne de herangi bi yerde bi forumda başlamış devam etmiş bi muhabbet gibi gorunuyor |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|