![]() |
Kayıp Amcanın Öyküsü.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Kayıp Amcanın Öyküsü..Yaşlı adam, karakolun üç-beş basamaklık merdivenini birkaç kez dinlenerek çıktıktan sonra, ilk gördüğü memura yanaşarak: — Kayıp ilânı vermek istiyorum evlâdım, dedi ![]() Polis memuru, her günkü raporlardan birini yazıyordu ![]() — Hallederiz bey amca, dedi ![]() Yaşlı adam, dudakları titrerken: — Annemi on yıldan beri görmedim, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Polis, yazmayı bırakıp adama döndü ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, yanındaki pencereden bakarken, parkın orta yerindeki ıhlamuru gösterip: — En vefalı dostum bu ağaç, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() — Peki! ![]() ![]() ![]() —Yakınlarım, şimdi çok uzaklarda, dedi adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis memuru, böyle tuhaf bir olaya ilk defa rastlıyordu ![]() ![]() ![]() — Peki dedecim, dedi ![]() ![]() Yaşlı adam, küçük bir çocuk gibi hıçkırırken: — Yok be evlâdım! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kayıp Amcanın Öyküsü.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Kayıp Amcanın Öyküsü..Bazen ölüm bile özleniyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kayıp Amcanın Öyküsü..ben tşk ederm güzl yorumn için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Kayıp Amcanın Öyküsü..Belli bir yaşa geldikten sonra yaşamdaki bütün zevkleri tatmış insanlar bir doygunluğa ulaşır doğru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|