![]() |
Yokluğum Varlığına Armağanım Olsun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yokluğum Varlığına Armağanım Olsun..Bu kez gururuma,öfkeme yeniliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Artık biliyorum ki zaman bile çare olmayacak biz-(e) sen kendine ben kendime çare olmamadıktan sonra zaman bize nasıl çare olsun ki Kocamandın içimde ![]() ![]() Oysa ben seni içimde büyüttüğümü sandıkça sen hep küçülmüşsün ![]() Şimdi Yokluğum varlığına armağan-im olsun Varlığın varlığıma son zulüm /son işkence İçimdeki o fırtına duruldu,hiçsizliğe büründü Yüreğimi o fırtınadan korumak istedim olmadı bu kez çok şiddetliydi o fırtına Koruyadım yüregim(i) seni Kendimi kurtaramadım , yaşatamadım seni Yada kolayıma geldi,bitsin istedim bu kez ![]() ![]() Hep tek bir şeydi amacım Sevgim içindi ![]() ![]() Her seferinde aynısı yaşamaktan mücadele etmekten Savaşıp savaşıp yeniden savrulmaktan yorgunum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sessizliğimi korudum hep Sus dedim konuşma dedim yüreğime Bıçaklar saplandı yüreğime dayan dedim dayan Fırtına her çıktığında tutunacak bir dal aradım Bulduğum her dalda tutmaya çalıştım zorda olsa Bu kez tutunucak bir dalım olmadını farkettim Aslında tutunacak dalım hiç olmamış benim Bir serap görmüşüm,bir hayal ![]() ![]() Kimse ellerimi görmedi başta sen Her uzattığımda bir boşluğa düştü Haykırışlarımı duymayan sağırdı ya kulakların Dilimde bir daha sana seslenmeyecek kadar asi işte ![]() ![]() Ne gel derim bundan nede gelirim derim ![]() ![]() Şimdi herşey bitti işte ![]() ![]() Son sözüm son çabamda bir fırtınada savurulup gitti Bundan sonra ne ellerim yazar Ne dilim konuşur ![]() En içtenliğinle iki kelimenin B-İ-T-T-İ ![]() ![]() ![]() "Şimdi benim kulaklarım sağır,dilim lal" Sana bu sevginin küllerini bırakıyorum Sende o külleri savur savur ki O küllerde kaybolayım birdaha hiçkimse bulamasın biz(i)
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|