![]() |
Sana Kaybetmek Düşer |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sana Kaybetmek DüşerYani diyorum ki aradan geçen onca yıldan sonra bir de dönüp bakarsın ki hepsi kocaman bir boşlukmuş ![]() ![]() ![]() Sen saçımı süpürge ettim diye övünürken yıpranan eski süpürgenin en iyi ihtimalle kapı arkasına bırakıldığını fark edersin ![]() ![]() ![]() En iyi ihtimalle kapı arkasında kaldığını anladığında üstelik ![]() ![]() ![]() Bu yüzden mazlum olarak yaşamayı tercih etmek yanlış olmalı diyorum ![]() Bu yüzden kimse kimseyi kandırmasın diyorum ![]() Bu yüzden kimse kendisine yalan söylemesin diyorum ![]() ![]() ![]() Arkadaşından daha çok üzülemez kimse arkadaşının kederli yalnızlığına ![]() ![]() ![]() Uzantısı bir biçimde kendinde bitmiyorsa, hiçbir felaketin fazlaca önemi yoktur günümüz bencil insanının değerlerinde ![]() Yalan mı? Tercih edilmeyen olmak öfkeli ve yalnız kılar insanı, bilirim! Oysa hayatta her şey yüzde elli ihtimal üzerindedir ![]() Ya terk edilen kişi olursun ya da uğruna her şeyin feda edildiği ![]() ![]() ![]() Ya bırakılansındır ya da bırakan ![]() Ya kurbansındır ya da kahraman ![]() ![]() ![]() Ve çoğu zaman hayat her iki uç arasında sürükler insanı ![]() Ömrünün bir noktasında zafer sarhoşluğu yaşarken bir bakarsın ki yenilmişsin ![]() ![]() ![]() İşte o zaman, kazandım ya da kaybettim sanmanın bir önemi kalmıyor ![]() ![]() ![]() O halde? O halde? O halde sevgili okur ![]() ![]() ![]() Neden kurban olmanın güzel olduğunu sanıyor insan? Kendine acımayı ve acındırmayı neden seviyor? *** Yani diyorum ki: Düştüysen eğer, düştüğün yerden neden kalkmıyorsun? Daha ne kadar ağlayacaksın orada? Ne kadar sızlanacaksın? Asil, acılı, mazlum bir zavallı kurban olmayı kabul etmek hiçbir şey kazandırmayacak sana ![]() Senin hayatın akıp gidecek gözlerinin önünde ![]() Ve o hayat sen her anlatmaya kalktığında can sıkan sıradan hikâyelerden biri olarak kalacak ![]() ![]() ![]() Üzgünüm ![]() ![]() ![]() Kaybeden rolünü bu kadar benimsersen, sana daima kaybetmek düşer! İCLAL AYDIN
![]() |
![]() |
Cevap : Sana Kaybetmek Düşer |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sana Kaybetmek DüşerKaybeden rolünü bu kadar benimsersen, sana daima kaybetmek düşer!
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|