![]() |
Teknik Ürün Pazarlama - Uygulama Mühendisi / Mimar Ve İnşaat Müh. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teknik Ürün Pazarlama - Uygulama Mühendisi / Mimar Ve İnşaat Müh.Teknik Ürün Pazarlama - Uygulama Mühendisi / Mimar ve İnşaat Mühendisleri (Ankara - Istanbul) (05 ![]() ![]() CANPA İZOLASYON TEKNİK ÜRÜN PAZARLAMA- UYGULAMA MÜHENDİSİ ARANIYOR Yalıtım malzemesi pazarlama ve uygulaması yapan sektörünün öncülerinden olan Firmamıza; ANKARA VE İSTANBULda görevlendirilmek üzere; satış ve uygulamasını yaptığımız PVC Siding cephe kaplamaları, metal kiremit, shingle çatı kaplaması,su yalıtım malzemeleri ,ısı yalıtım malzemeleri vb ![]() Uygulayıcı bayilerinin tesis edilmesi, Proje takibi, Uygulamaların kontrol ve koordinasyonun yapılmasında görev olacak, aşağıdaki niteliklere sahip MİMAR ve İNŞAAT MÜHENDİSLERİ aranmaktadır ![]() Erkeklerde askerliğini yapmış, Oto ehliyetli olan, Seyahat edebilecek, Uygulama ve detay çözümlerinde deneyimli, İkna kabiliyeti yüksek, İnsan ilişkilerinde başarılı, Sorumluluk alabilen, Diksiyonu düzgün, Tercihen sektörde deneyimli Sigara içmeyen Başvurular İSTANBUL: ist ![]() ![]() ![]() ANKKARA : mehtap@canpa ![]() ![]() İlgili:Cem Kafadar Şirket Email:yapirehberi@gmail ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|