KrO_MeLeK_ |
12-07-2008 | #1 |
KrO_MeLeK
|
KrO_MeLeK_HERKESE SELAM SITEYE YENI UYE OLDUM ESMER_YAR IN SAYESINDE SAGOLSUN COK UGRASTI BENI UYE YAPMAK İÇİN:D uzun ugraslar sonunda buradayım sıte guzel bıyer ama ben ayak uydurabılcemden suphelıyımumarım yardımlarınızla aktıf bır uye olurum sımdıden tesekkurler herkese iyi forumlar |
Cevap : KrO_MeLeK_ |
12-07-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : KrO_MeLeK_hq kro_melek :) öle sıck bi ortama üye oldn ki hiç pişmn olmıcksn hiç şüphen olmasn umarm kalıcı, paylaşmcı ve kurallarımıza uyan üyelerimzden olursn ii formlar [kanka] |
12-07-2008 | #3 |
KrO_MeLeK
|
Cevap : KrO_MeLeK_hb kankacım umarım dedıgın gıbı olur ve ben bu sıcak ortamı daha da ısıtmaya yarıdmcı olurum:Dyorumun için tesekkurler |
12-07-2008 | #4 |
b@ron
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoş GELDİNİZ Merhabalar
12-07-2008 | #5 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : KrO_MeLeK_bn tşk ederm beni kırmadığın , üyee olduğn için :) |
12-07-2008 | #7 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoşgeldin sefalar getirdin KrO_MeLeK_ :)Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyleSana burayı tavsiye eden esmer_yar arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim:)
12-07-2008 | #8 |
KrO_MeLeK
|
Cevap : KrO_MeLeK_hosbulduk gokkusagı tesekkur ederım yorumunuz için |
12-08-2008 | #11 |
bonsoir
|
Cevap : KrO_MeLeK_Hoş geldiniz ailemize İnşallah kalıcı üyelerimizden olursunuz:56:58 |
12-15-2008 | #14 |
gülgüzeli
|
Cevap : KrO_MeLeK_Ailemize hoşgeldiniz inşallah güzel vakit geçirirsiniz Bu arada esmeryar'a da teşekkürler tavsiyesi için İyi forumlar diliyorum
|