![]() |
Özlediğim Kadar Sensin / Sevdiğim Kadar Bensin |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Özlediğim Kadar Sensin / Sevdiğim Kadar BensinKadavradan ibaret bir gövde, İmlası bozuk bir cümle ![]() ![]() Bir de aramızdaki büyüyen özlem ![]() ![]() Biliyorum gelmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Ne sen olabileceğim gözlerinin dibinde ![]() ![]() Ne ben olabileceksin yüreğimin terinde ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Bir cümle olduk biz ![]() ![]() Anlatım bozukluğuna meyal verdik ise de, Sevgiye dair alıntılanmış, En anlamlı söz olduk biz ![]() ![]() Bizden doğma mutluluğu var ettik Sevda sağnağında ![]() ![]() ![]() Bizden olma bir fincan umudu tazeledik Hayat çaydanlığında ![]() ![]() ![]() Ey kirpiklerinden sağdığım gökkuşağı yedi rengi, Hüzünbaz hüzünleri unut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluğuma umudumu bağışlayan, Biliyorum özlem kör topal zamanlarında ilerliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sığlığıma / içimdeki yalnızlığa bir dirhem hayatı aşılayan, Sus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak aramızdaki özleme bakıp durma ![]() ![]() Kefenle gözlerindeki ıslaklığı ![]() ![]() Gün vuslat zamanı ![]() ![]() Gün bizi bizde yaşatma anı ![]() ![]() Doldur gözlerine kız cocuğu hayallerini ![]() ![]() Yürü bana doğru harf harf ![]() ![]() Yürü bana doğru dua dua ![]() ![]() Bir de gelirken bana, Bİr avuç maviyi çok görme sakın ![]() ![]() Unutma; Özlediğim kadar Sen’sin ![]() ![]() Sevdiğim kadar Ben’sin ![]() ![]() “ Seni özlemin en güzel yanı; Seninle her gün yeniden doğmak mavilere ![]() ![]() Hep nefes al emi ![]() ![]() Seninle hayatlansın bu hayatım ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|