|
|
Konu Araçları |
buluşması, duygulandıran, gökyüzünde, ile, yıldızın |
Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşması |
12-01-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran BuluşmasıGökyüzünde ay ile yıldızın duygulandıran buluşması Gökyüzünde ay ve yıldızın görüntüsü, Türk Bayrağı'nı anımsattı Adana'da akşam saatlerinde, güneşin batmasına yakın saatlerde görünmeye başlayan ay ve yıldız, birbirine çok yakın şekilde görüntülendi Birbirlerine yaklaşımı nedeniyle, "Gökteki bayrak" yorumu yapılırken, vatandaşlar, "Ay ve yıldızın bu kadar birbirine yakın olması, bayrağımızı anımsattı Muhteşem bir görüntü" dedi Gazete bürolarını arayan vatandaşlar da, terörün gündemde olduğu bu günlerde gökteki görüntünün Türkiye'de yaşayan herkese mesaj niteliği taşıdığını yorumlarken, ilk kez bu manzaraya şahit olduğunu belirten bir kişi de, "Ben 70 yaşındayım Böyle bir manzaraya ilk kez şahit oldum Çok duygulandım" yorumu yaptı |
Cevap : Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşması |
12-01-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşmasıannem ağladı :'( gerçkten çook hoş bi görntü oldu sanki bi cvptı bu vatanı bölmek isteyenlere emeğine sağlık paylaşm için tşkler |
12-02-2008 | #3 |
signum
|
Cevap : Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşmasısuper bi goruntu ama bu olay galakside olagan bu durum cok siki olmasada tekrarlaniyor |
12-02-2008 | #4 |
haticee
|
Cevap : Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşmasıgercekten harikaydı
12-02-2008 | #5 |
|
Cevap : Gökyüzünde Ay İle Yıldızın Duygulandıran Buluşmasıayyyyyyyy çok güselllll |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|