Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ? |
11-14-2008 | #1 |
Kim O
|
Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?Arkadaşlar forumda banlanan üyelerden özlediğiniz biri var mı |
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ? |
11-16-2008 | #2 |
hayko26
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?KEMAL diye bi üye vardı çok tersti ama iyi biriydi ya :D bn bi onu özledim
11-16-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?obstinate :) |
11-16-2008 | #4 |
Doctor82
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?Doctor88'i:( seni çok seviyorum ama sen bunu hiç bi zaman öğrenemiiceksin:'(
11-16-2008 | #5 |
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?bendede obstinate yi çok özledim çok kavga ederdik anlaşamazdık ama severdim rahmetliği dermiş gibi =)oldu tövbe est iyi biriydi özünde |
11-16-2008 | #6 |
Doctor82
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?anglesdream çok özledim canım benim:) nicki doğrumu yazdım bilmiyomXD |
11-18-2008 | #7 |
Kim O
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?angelesdream banlı değil sadace sitede yok ben baktım lütfen konuyu okuyarak cevap verirseniz sevinirim sadece banlı olupta özlediğiniz biri varsa yazınız |
11-18-2008 | #8 |
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?banlı üyelerden birini özlememiz saçma aslında bi suçları olmasaydı onlarda burda olurlardı ama obstinate fb kurbanıydı sadece o yüzden özledim=) |
11-18-2008 | #9 |
fatmanur
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?fatma82 ve merve90 ı çok özledm
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
11-18-2008 | #10 |
Kim O
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?iyide sudenaz onlarla mutlaka bir şeyler paylaştınız niçin öyle düşünüyorsunuz aralarınızdan mutlaka özleyenler vardır banlananlarda belki pişman olmuşlardır burdaki arkadaşlarını ve dostluklar kaybttiklerinin farkına geç vardılar değil mi yani ? |
11-18-2008 | #11 |
hayko26
|
11-25-2008 | #12 |
Gözyaşı
|
Cevap : Banlanan Üyelerden Kimi Özlediniz ?çtn doktor88 okaliptus
|