![]() |
Sardunya Makarnası |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sardunya MakarnasıMalzemeler: Yarım kuzu, küçük kuşbaşı doğranmış, yağı çok az olmalı kızartmak için sıvı yağ 1 çay kaşığı yabani mercanköşk, arzu edilirse 1 havuç, ince halka doğranmış 3 diş sarımsak, doğranmış 1 büyük teneke ya da iki küçük teneke konserve domates, ufak doğranmış Yarım bardak kırmızı şarap Yarım bardak süt 3-4 kaşık beyaz peynir, rendelenmiş Yarım bardak ince doğranmış taze nane 1-2 tatlı kaşığı irir ve taze çekilmiş karabiber Üzerine arzu edilirse grana (parmesan da olabilir) ya da eski kaşer peyniri, rendelenmiş 1 ya da 1 ![]() Yapılışı: Kuzu parçalarını sıvı yağda havuç halkaları ile bir tencerede kızart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|