Ben Geldim:) |
11-14-2008 | #1 |
iklimbahar
|
Ben Geldim:)Burayı sevdim tesadüfen keşfettim ama bilinçli ve sinsice üye oldum
11-15-2008 | #4 |
iklimbahar
|
Cevap : Ben Geldim:)Hoş buldum arkadaşlar Bide sitenin istediğim her yerinde aynı anda olmayı becerebilsem:)) Bayıldım buraya:)) Nereden başlasam nereleri dolaşsam diye |
Cevap : Ben Geldim:) |
11-15-2008 | #5 |
önder uçar
|
Cevap : Ben Geldim:)HOŞGELDİN
11-15-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Ben Geldim:)Ailemize hoşgeldin ilklim bahar kalıcı ve paylaşımcı bi üye olman dileğiyle iyi forumlar
11-15-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Ben Geldim:)Aramza hoşgeldin İklimbahar Kalıcı olursun umarım |
11-15-2008 | #8 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ben Geldim:)hq iklimbahar kalıcı, pylaşımcı ve kurallarımıza uyan üyelerimzden olman dileğyle ii forumlar |
11-15-2008 | #9 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Ben Geldim:)Hoşgeldin sefalar getirdin iklimbahar:)
11-17-2008 | #10 |
iklimbahar
|
Cevap : Ben Geldim:)Bu ne hoş bir karşılama teşekkür ederim hepinize Gülgüzeli şimdi senin siteye kattıklarında geziyordum Esmeryar,Gökkuşağı,Krdnz,Gülgüzeli Güzeller güzeli sinsiciler:)) Gerçekten çok çok HOŞ buldum |
11-17-2008 | #11 |
iklimbahar
|
Cevap : Ben Geldim:)Birde neler yapabilirm anlatırsanız sevinirim gezip gezip çıkıyorum:)) |
11-17-2008 | #12 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Ben Geldim:)+rep verebilrsin, teşekkür edebilrsin, yorumlar yazablr o konuyla ilgili ek bilgiler verebilrsn geyik bölümnde diğer üyelerle çok raht kaynaşabilrsn forumumzda herşey varüye oluyosn bağımlı kalıyosn kendmden örneklndirim bi tesadf sonucu üye oldm daha sonra kopamadm eğlence, kalite, bilgi paylaşımı had safhada umarm sende kopamayan üyeleimzden olursn tekrar hg :) çok az bi kısmını anlattm hatam varsa affola |
11-17-2008 | #13 |
KallaviOrhan
|
Cevap : Ben Geldim:)hoşgeldin ilklimbahar ben de uzun süredir giremiyordum gerçekten güzel bir site burası |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|