![]() |
Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası SüperBir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Mahkemeye çıkarılırlar ![]() ![]() ![]() karar İDAM ![]() ![]() ![]() itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir ![]() Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir ![]() Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır ![]() ![]() ![]() BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der ![]() ![]() Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der ![]() ![]() Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım ![]() ![]() Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" ![]() ![]() Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar ![]() ![]() ![]() GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süper=) komikmiş ama fblilere bişey olmaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süperevet fblilere bişiy olmaz::):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süpergalatasaraylı işte ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Gs li Fener li Bjk Li Fıkrası Süpergüzeldi ![]() ![]() ![]() göz oyduran komşuya benzemiş ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|