Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncusu Tanınmayacak Halde

Eski 11-02-2008   #1
KRDNZ

Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncusu Tanınmayacak Halde

Parasızlıktan sokakta yatıp kalkıyor

70’li yılların jönü Mesut Engin’in parasızlıktan yatacak yeri yok

10 yıldır sokaklarda yaşayan Engin, Beyoğlu’nda gecenin ayazında bir apartmanın merdiveninde donmak üzereyken Mega Magazin kamerasına yakalandı Kimseden para istemeyen eski oyuncu, “Sinemacılar işsizlikten ölüyor İş versinler yeter” dedi
Mesut Engin kimdir?
Mesut Engin, Aydın'ın Söke ilçesinde dünyaya geldi 1973'te Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada birinci oldu Çok sayıda filmde başrol oynadı Kısa sürede şöhrete ulaştı 1976'da geçirdiği trafik kazası hayatının akışını değiştirdi Sağ bileğinin sinirleri kesilen genç aktör, hayata küstü ve alkolle tanıştı 30 yaşında İstanbul'un varlıklı ailelerinden Asiye Gençağaoğlu ile nişanlandı Güzellik salonu işletmeye başladı Sinema dünyasındaki hiçbir arkadaşından destek görmedi Mesut Engin, içine düştüğü bunalım sonucunda tamamen alkole sığındı İşini de, şöhretini de kaybetti Uzun yıllar alkolden kurtulmaya çalıştı ve 2003'te bağımlılıktan kurtuldu
Mesut Engin'in rol aldığı filmlerden bazıları: 'Sevmek' 'Yedi Evlat İki Damat' Tuğrul, 'Özleyiş', 'Yazık Oldu Yarınlara' Teşekkür Ederim Büyükanne'

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncusu Tanınmayacak Halde

Eski 11-02-2008   #2
suskun

Ya ben böyle haberler görünce çok sinirleniyor ve çok üzülüyorumSanatcı,oyuncu arkadaşlarından en az birtanesi yardım elini uzatsa böyle olaylar yaşamz hiçbir dewimiz,ama gelin görünki rahatlık içinde onların ölümlerini keyifle seyrediyor gibilerYazıkkHaber için tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2008   #3
sam00

hmm, Gerçekten acı vericiAlkol, sigara, uyuşturucu; her kötülüğün babasıdır

Teşekkürler konu içinGüzel paylaşım:icononayli:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com