![]() |
Laiklik Bezirgânlarına!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Laiklik Bezirgânlarına!!!İlerici, çağdaşım, olmaz doğru bir lafım
Batıdan çalıntıdır benim her bir tarafım * * * Dansımı, içkimi ve her türlü rezil işimi Batıdan örnek aldım, yok saydım geçmişimi * * * En büyük idolümdür alafrangacı Hurşit Başka rehber tanımam, odur en iyi mürşit * * * Laiklik elden gidiyor diye ne naralar atarım Pastadan payıma düşeni, hiç utanmaz yutarım * * * İrtica hortlatmakta üstüme yoktur benim Türbanlı biri görsem inim inim inlerim * * * Vatanseverim diye palavralar atarım Fiyatta anlaşırsak Türkiye’yi satarım * * * Ülkeyi yedik bitirdik, olduk piton yılanı Mazeretimiz var bizim, bura kamu alanı * * * Döküldük meydanlara, kurtardık laikliği Yetiştirdik kökünü sevmeyen bir gençliği * * * İzindeyiz Atam biz, hâla izindeyiz biz Dedik dedik uyuduk, bitmedi tatilimiz * * * Aklı malzeme yapıp, hep İslam a saldırdık Laiklik, irtica derken, Türkiye’yi batırdık * * * Âleme rezil olduk, daha da olacağız GERİCİLER geliyor eyvah ne yapacağız
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Laiklik Bezirgânlarına!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Laiklik Bezirgânlarına!!!allah razı olsun cnm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |