![]() |
Uzaktaki Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktaki SevgiliyeBen seni zaten uzaktan seviyorum ![]() ![]() Gördüm mü sanki cemalini Tuttum mu ki o güzel ellerini Baktım mı ki o anlamlı gözlerine Sen de biliyorsun Seni ne kadar çok özlediğimi, Delicesine sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Seni kaybetmeyi göze alamam ![]() ![]() Ölünceye kadar, Seni sol yanımda saklamalıyım ![]() ![]() Kimseler görmemeli gizlediğimi Şarkılar seni söylememeli Filmler seni hatırlatmamalı Şiirler seni anlatmamalı Kulaklarım sağır, Gözlerim görmemeli Bunu herkes böyle bilmeli Söyelemeyeceğim içimden geçenleri Ama; Hatırlatmalı her şey seni ![]() ![]() Senin olmadığın an ölüm gibi Bil istedim mücadele edeceğimi ![]() ![]() Aşmalıyım bütün engelleri Yasaklar koymalıyım kalbime Başkasında olmamalı gözüm Kalbimi sana verdim ya iki gözüm ![]() ![]() Sen; Beni sen yaptın Artık alıngan tavırlar takınmıyorum Sen olmasan da olur cümlesini Mantığıma işlemiyorum ![]() ![]() Bir adım ötesi uçurum olsa da Hiç kavuşamayacağımı bile bile Ben seni uzaktan seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|