![]() |
Acı Sanki Senin Göbek Adındı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Sanki Senin Göbek AdındıAcı Sanki Senin Göbek Adındı Bedeli ne olursa olsun böyle gitmemeliydin ![]() ![]() Mutlu olamayız dedin giderken ![]() ![]() Sen gidince çok mu mutlu olacaktım ben? Benim adıma kararlar almayı ne çok severmişsin sen ![]() ![]() Yitip gidenlere bakıyorum da şimdi hayatımdan ![]() ![]() Her şeyim senmişsin ve her şeyi mahvetmişsin ![]() ![]() Bu son olsun olur mu? Bu delilik,bu acı kendime yaşattığım bu sancı son olsun ![]() ![]() Mümkünse bir daha almayayım bu acıdan ![]() ![]() Bu sefer biraz fazla geldi ![]() ![]() Sanki daha çok yandı canım ![]() ![]() Bırakamam onu dedin ![]() ![]() Onu bırakamayacak kadar çok severken beni yüreğinin neresine yerleştirdin? Ben sana sevgili oldum, dost oldum ![]() ![]() Kadın olamadım! Benden gittiğin o kadınlardan olamadım ![]() ![]() Bırakıp gittiğin oldum sadece, öylece gittiğin ![]() ![]() Yanımda biraz daha kalman için nasıl bir kadın olmalıydım? Peki sen sevgili, Sen yeterince adam mıydın? Ayrılık küçük bir çocuk gibiydi sevgilim dizleri yaralıydı ![]() ![]() Acıları bir kıyafet gibi üzerime giydirmiştin, Acı sanki senin göbek adındı ![]() ![]() İşte şimdi dursun dünya ![]() ![]() Koparmışken iplerimizi ![]() ![]() Sen bir ucunda,ben bir ucundayken ![]() ![]() Bir yere kımıldamasın dursun! Hep geri gelmedin mi? En azından bu sefer becer gitmeyi ![]() ![]() Bir adım daha atma! Bana geldiğin an, Düşeceğim dünyadan ![]() ![]() Bilemezsin ![]() ![]() Kaç şiddetinde sarsıldı kelimelerim ![]() ![]() Şimdi ben bu yüreği nasıl adam ederim ![]() ![]() Senin ikinci el tek bir gülüşüne bile beni satar bilirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|