![]() |
Nerden Bileceksin Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nerden Bileceksin KiGeldiğinde, Yetim bıraktığın yüreğimi iki parça göreceksin ![]() Sol yanımı gözyaşında sel olmuş, Sağ yanımı kan içinde solmuş bulacaksın ![]() Dayanamayacaksın sensiz bu halime ![]() Hep acılarında sevgisine dayandığın Bu adamı yerinde bulamayacaksın ![]() ![]() ![]() Çünkü sağlam olarak bıraktığın o adamı Sensizlikte çökmüş ve yatalak bulacaksın ![]() Yıkılır gibi olacaksın bir an, Ve yıkılacaksın ![]() Yerden kalkarken Şarkımızın çalındığını fark edeceksin ![]() Kızacaksın bana ![]() Sen geldiğin için çalınıyor zannedeceksin ![]() Nerden bileceksin ki, Gittiğin o günden beri Plaklarda hep aynı şarkının çalındığını Dudaklarımda hep isminin ıslandığını ![]() ![]() Nerden bileceksin ki ![]() Sonra yerde boş sigara paketlerini fark edeceksin “ Canımcım hani sen sigara içmezdin “ diye Mırıldanacak dudakların ![]() Nerden bileceksin ki, Sensizlikte her gece Dudaklarımı ateşlere değdirip Yüreğimi hasretinde delice yaktığımı Umutlarımı rıhtımlara bıraktığımı Nerden bileceksin ki ![]() Duvarlara ilişecek gözlerin ![]() İsminin yazılı olduğunu fark edeceksin ![]() Neden ismimi boyadın diye soracaksın ![]() Ne yazık ki yine yanılacaksın ![]() Nerden bileceksin ki, Sensizlikte her gece ismini Kanattığım dudaklarımla duvarlara yazdığımı ![]() Unutsan da beni, Benim seni hiç unutamadığımı Nerden bileceksin ki ![]() ![]() Sandalyeye oturacaksın onca acıdan sonra ![]() Bir şiir dikkatini çekecek kâğıtların arasından Tek tek okuyacaksın satırlarını ![]() “ Sensizlikte bile tek varlığımsın Kadere inat tek yaşama kaynağımsın Ve unuttuğun bu yürekte Hala unutamadığımsın ![]() Ve sen ![]() ![]() ![]() Sen benim tek Canımsın “ Sessizce başladığın bu şiirin sonunu Gözyaşlarınla "sen " bitireceksin ![]() Göz pınarların sel olup dolacak avuçlarına ![]() Kelimeler düğümlenecek dudaklarında ![]() İşte o an seni seviyorum Seni seviyorum Canım diye Delice bağırmak isteyeceksin ![]() ![]() ![]() Ve yatağımdan yere düştüğümü fark edeceksin ![]() Ölmemelisin diye yalvaracak yüreğin ![]() Bir soluğumu arayacaksın bedenimde ![]() Nefes alacağımı, Yaşayacağımı düşüneceksin ![]() Ama yine yanılacaksın ; Çünkü ben çoktan yüreğinde Ölümü tatmış olacağım Ve nerden bileceksin ki; Ölüme bile giderken Son nefesimde Dudaklarımda ismini andığımı Acı çekerken bile Gözlerimi gözlerinden ayırmadığımı Nerden bileceksin ki ![]() ![]() ![]() Ne yazık ki hep yanıldın canım ![]() Ama sonunda Unutulsam da seni ölümüne sevdiğimi Ömür boyu hep seni beklediğimi Sensiz geçen günü ömür değil; Ölüm bildiğimi Geç olsan da anlayacaksın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|