![]() |
İki Mum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Mumbugün bir bez bebek aldım senin için ![]() ![]() saçlarını taradım, gözlerinde senden izler aradım ![]() ![]() küstürdüm bütün köşe başlarını ![]() ![]() ağlayan çocuklara uğradım ![]() ![]() gözlerindeki korkuyu ekmek arasına doğrayıp ![]() ![]() acılarını dindirdim bugün bir bez bebek aldım ! kolyesiz ![]() ![]() son doğum gününü hatırladım ! ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolculuğum güneşe ![]() ![]() beni ! iki mumla karşıla |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|