Gözlerini Düşünüyorum |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerini DüşünüyorumGözlerini düşünüyorum Neyi çekiyor böyle beni? Ceylanlar mı su içmeye inmiş pınara Kardelenler mi açıyor? Yoksa İstanbul mu gözlerin? Kollarını açmış gönül ordularıma Gözlerini düşünüyorum Ağlıyorsun Yanağından süzülen yaşlar Benim içimde mağma oluyor Ben de ağlıyorum Dindirmek için bu ateşi Daha da kötü oluyorum Ayak tırnaklarındansaçlarına değin Viyana önlerinden çekilen Son asker oluyor gönül ordularım Gözlerini düşünüyorum Gülüyorsun Bakışlarından ışıklar saçılıyor Saçılan her bir ışık Binlerce kez haykırıyor beni sevdiğini Öyle muzaffer ki gönül ordularım Ulubatlı Hasan elim oluyor Ve İstanbul surlarına dikiyor sancağını Gözlerini düşünüyorum Bir başkasına bakma olasılığı İşgal ediyor gönül yurdumu Yıkılmış bir sancak, Darmadağın ordular kalıyor geriye Sarıkamış'da Rus Harbi'nde yitiriyorum Onbinlerce askerimi Donduruyor ayrılık fikirleri Ama öte yandan; Herkes, hatta ben bile, Beni terkettiğimde Gözlerin terketmeyecek, biliyorum Beni gözlerine, Gözlerini Allah'a emanet ediyorum Ve yine, Hep yine gözlerini düşünüyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|