Sevme Yanarsın..!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevme Yanarsın..!

Aşk ne kadar acı verebilirdi ki insana? Ne kadar canını yakabilirdi?

Hiç yaşamadığım bu duyguyu sen tattırdın bana Beni Mutluluktan göklere çıkaran sen,şimdi yerin bin kat dibine bırakıyorsun Ne değişti ki Ne oldu da biz bu hale geldik Hiç ayrılmayacakmışcasına kenetlenmişken birbirimize şimdi ne oldu da birbirimizin yüzüne bile bakamayacak duruma geldik Zaman dedin aylar geçti Ne kadar zaman geçmesini bekliyorsun ki Gitgide katılılaşıyorumHer gecen saniye dahada benimsiyor,alışıyor ruhum bu azaba Sensizliğe alıştıktan sonra gelme istemem Herşeyi kabullenmişken gelme yeniden umutlandırma beni gideceksen Ben senin kadar cesur değilim yeni başlangıçlar için Ya gel tamamen benim ol ya da git gözümün görmediği yerde ara yeni heyecanını

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com