![]() |
Bir Bir Gece Masalları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bir Gece Masalları1 ![]() kendimi biraz dinleyip biraz çehov biraz sait faik biraz da ahmet rasim okuyup başlıyorum kara kış aylarına ama çok geçmeden hiç farkında olmadan belki biraz erken belki de çok geç gereği yokken belki de vuruluyorum kara kaşlarına 2 ![]() artık o gidip geldiğim yerin anlamı oluveriyor bir gecede oluşuveriyor tapınağım senin melek bakışlarınla kutsanmak için ve adak sunmak için gülüşüne bedenimi kusana kadar içmek pahasına parasız kalmayı da göze alarak ve her şeyi ve de her şeyi yanıbaşına geliyorum cuma cumartesi geceleri 3 ![]() uzun uzun yolculuklara çıkıyorum sana bakarken masaların arasından sen farkında mısın bilmiyorum ahenk kokuyor geceler senin yamacındayken ben mutfakta önlüğüne bulaşırken mezeler gamzelerinde yiterken gençliğim… 4 ![]() şimdi ne yapmalıyım peki yine düşüverdim avucuna sevdanın bir ölümlüyken nurlu bir meleğe tutuldum haddimi bilmeden kokladım seni sen içki masalarının kokusunda cebelleşirken ben yalnızlığımla helalleşirken… |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|