![]() |
Sol Yanım Sol[Uğ]Um |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sol Yanım Sol[Uğ]Um![]() ![]() ![]() İlk gelişinde nasılda bir ağrıydı o öyle ? Sanki saplanıyordu hançer sürekli soL yanıma durmadan soL[uğ]umda kesiliyordu Ne desem/k Nereden başlasam/k bilmiyorduk ikimizde Cahil aşıkLaR gibiydik yada ben öyle diyorum bilmiyorum işde her neyse boşver ![]() ![]() ![]() Hep bir sonum olsun isterdim ve sol[uğ]umda kesilsin isterdim ve şans bana da güldü MÜ desem ? ![]() ![]() Böyle olmadığını BİZ biliyoruz şimdi sıra etrafdaki gözlere demeye BİZ şans eseri değiLiz ! RABBİM/zin verdiği baaş ettiği öyle layık gördükleriyiz ![]() Biliyorum ki herkes amaaan deyip veya kestirip atacaktır ki atan atsın bu BİZ'im umrumuzda bile DeğiL OLMAYACAKTIR da ![]() ![]() ![]() Şimdi öyle bir tutkuyla aşığımki sahiplime Aidlim hep yanımda her daim kalbimde Seni Öyle çok seviyorum ki ![]() ![]() ![]() Görenler MAŞALLAH deseler birşey kaybetmezler Öyle bakıp gececekler nazar değdirmesinler ![]() ![]() ![]() Seviyorum ya seni ve sen bunu en içten biliyosun ya hissediyorsun ya kalbinin derinliklerinden ee fazla söze ne hacet değil mi yüreğim ? Seni seviyorum ve bu hep böyle kalacak BİLİNE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|