Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mavi Bir Aleve Dönüştürdün Kalbimi Bir Anda.Sensiz kaLan bu şehri yakmayı çok iSterdim ![]() Mavi bir aLeve dönüştürdün kaLbimi bir anda![]() Tutuşturmak istedim Beni böyLe umarsız bırakıp gitiğin, ZaLim bu şehri yakamadım![]() ![]() GözLerin dikiLdi karŞıma bir caddenin tam ortasında ![]() İnanıLmaz güzeL bakıyordu gözLerime hafif ısLak![]() ![]() En özeL,, en biLinmeyen türLeri, açmıştı papatyaLarın HatıraLarınLa titriyordu için![]() KuşLar kanatıyordu gönLümü![]() ![]() Gri buLutLar geçiyordu göĞümden AnLamak üzereydim neronun romayı neden yaktıĞını![]() ![]() KaranLık bir koridor açıLdı önümde anLayamadım Yenik düşmüş bir napoLyon kadar mutsuzdum asLında İntihara kaLkışan hitLer kadar çareSiz![]() Yakmak üzereydim Ki bu şehri, hatıraLarın içLi bir yaĞmur gibi boşandı üzerime ![]() ![]() KediLer geçti birden kavŞakLarından şehrin Acı acı miyavLadıLar gözLerime baktıLar KızgındıLar, kırgındıLar![]() ![]() OnLar da tutuLmuşLar anLadım sana bendeki kadar ![]() OnLarda terk ettiğin bu şehri çareSiz yakmak istiyorLar YakamıyorLar![]() ![]() SaçLarın dikiLdi karsıma bir sokak köşeSinde ![]() Her teLinde parmakLarımın izLeri parLıyordu![]() BenzerSiz kokunu aLıyordu kıvrımLarından rüzgar![]() ![]() GözLeri doLuyordu saçLarına bakan kediLerin ![]() Her biri kenarda darmadağın![]() ÇömeLip kaLıyordu, yutkunuyordu![]() ![]() Rengi kaçıyordu pencereLerden perdeLerin ![]() ![]() ![]() Nereye yürüdüySen, bakıŞın, duruŞun seSin ![]() ![]() ![]() AnLadım söndürmeyeLim tutuşan yüreğimi ![]() ![]() Kendimi yakmış oLurum yakarsam bu şehri ![]() ![]() Çünkü sen herŞeyinLe bendeSin ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|