Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte...Kes sesini yüreğim,sus,sus işte ![]() ![]() Karanlıklar,öksüzlükler duyamaz seni ![]() ![]() Onlara hitap edemez artık cümlelerin![]() ![]() kes sesini!![]() ![]() Matemlere,yaslara,onulmaz acılara gömülü bu omuzlar taşıyamaz senin tek bir heceni! ![]() ![]() kes sesini!![]() ![]() "Anı"denilen geçmiş vakitlerine mahkum şimdi,kendi kendini yiyip bitiren biri şimdi,sahiplenen bu omuzları ![]() ![]() Kendi kendine "sus"demekten usanan bir canlı "cansız" şimdi ![]() ![]() yorma daha fazla bu mahkumu,kes sesini!![]() ![]() Gözyaşından başka ıslaklık görmemiş gözleri,titremekte elleri,üşüyor dayanılmazlıkların girdabına tutulmuşluğun soğukluğunda,karanlıklara mahkum gibi ![]() ![]() Aydınlanmayacak gibi,soğuk bir duvara çarpmış,sendelemiş,bir daha kapıyı bulamayacak gibi şimdi ![]() ![]() sadece mahkum![]() ![]() işit bunun sözlerini,tut istediklerini,kes sesini! Sus işte,sus ![]() ![]() Sus ki kabuslara esir olmayayım henüz kendi esaretimden kurtulamamışken! ![]() Kuyulara atmayayım,alışılmadıkların eline bırakmayayım ruhumu,sendelerim![]() kes sesini!![]() ![]() Çöl gibi ya da hayır,hayır,kutup gibi,buz gibidir o yerler Karanlıktır,korkarım Ruhum istemez,kaçıverir![]() ![]() O yerler ki birer seraptır aslında vahalarda belirmiş olan Cezbetmesin oralar seni,aldanma seraplara kes sesini!![]() ![]() "Ben gidiyorum,ondayım,susturamazsın beni ![]() asıl sen kes sesini!![]() ![]() " Kendimle savaş verdirme bana,sus demekten bezdirdin beni,alıp kaçacağım seni ![]() yorma beni!![]() kes sesini!![]() ![]() "Boşa uğraşma,biliyorsun ![]() ![]() Gelemem,ondayım,hep kalacağım![]() ![]() Sen gelmeyeceksin belki,ama ben,hep ondayım![]() ![]() Beni salıverirken onun yüreğiyle sevişmek için,düşünmüştün her bir şeyi![]() ![]() gelmesen de gittim![]() ![]() " Sen benimsin yürek,terk etmemelisin beni Gitmemelisin Dur!Tamam konuş ama,dön bana Ben senin sahibinim gell!![]() ![]() "Hayır,yürek kendini taşıyan bedene ait değildir Beni özgür bıraktın,gittim Bir daha gelmeyeceğimi bilmeliydin,emanet değildim,sen beni sonsuza dek vermiştin,bir an bile düşünmedin![]() ![]() Şimdi tekrar çağıramazsın beni,nafile!![]() ![]() Gelemem,ondayım dedim![]() ![]() " Düşüncelerimde,köşede bucakta kalıvermiş,saklanmış bir giz olarak kal ![]() ![]() Ben bile bilmeyeyim o gizi,unutmuş olayım mesela![]() ![]() Özgürlüğümü aldın elimden,aşkın albenisine kapıldın,gittin![]() ![]() Sızlatma içimi![]() ![]() Ey kalp! Susmuyorsun ![]() ![]() Durmadan bağırıyor,çığlık çığlığa kalıveriyorsun ansızlıklarda![]() ![]() Düşünemiyorum,susturuyorsun beni dahi![]() ![]() Sesleniyor,bağırıp çağırıyor,haykırıyor,istiyorsun!!![]() ![]() "Evet,susmuyorum,haykırışlarım artacak ![]() ![]() Sen var olduğun sürece -belki daha sonra bile- sürecek bu haykırışlarım![]() ![]() İstediğim tek o idi,ondayım![]() ![]() Artık gelmeyeceğim,milyon kere söyledim bunu sana,usanmadan yine söylerim,söyleyeceğim:GELMEYECEĞİM!![]() ![]() " Bana söz bırakmadın,susturdun yine,bak! ![]() Peki,git o halde![]() ![]() Özgürlüğümü,özgürlüğüne kat!![]() ![]() Azad oldun büyük bir coşkunlukla![]() ![]() Git,onda kaybol![]() ![]() Yokol aşk bahçelerinde,sevda kokusunu almışsın bir kere![]() ![]() Peki,azad edildin![]() ![]() Kazı o narin tırnaklarınla aşkını,kazı taşlara,kayalara ![]() ![]() Ölesiye kazı sevdanı![]() ![]() Haykırmanı kesme![]() ![]() Peki susma |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|