![]() |
İlk&Quot;O&Quot;Kul Da Sınıfta Kaldım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk&Quot;O&Quot;Kul Da Sınıfta Kaldım..Gece bir kez daha bıraktı yerini güneşe Bedelsiz ![]() ![]() Güneş yine doğdu Herşeyden habersiz ![]() ![]() Gün bir kez daha başladı Sensiz ![]() ![]() Bense hala seni seviyorum Çaresiz ![]() ![]() Yüksek dozda nefret aldım Ayrılığın acısıyla ![]() ![]() Unuttun mu sen öğrettin bunu bana ![]() ![]() Bunu unut ama şunu unutma; İhanetinin bedelini ağır ödeteceğim sana ![]() ![]() Bir 17 yaş sevdamdın Çocuksu halimden kalan ![]() ![]() Ömrümün en güzel günleriydin Hep yarım bırakılan ![]() ![]() Bak yağmur yağıyor buralara Gözlerim yine yaşlarla Unutmadım unutamam belki ama Sabırlıyım dayanırım yokluğuna ![]() ![]() ihaneti sıkmışsın üzerine ![]() ![]() ![]() Her Şimşek Çaktığında Sen Geliyorsun Aklıma ![]() ![]() Bi Yerlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annee! Kentimin üzerine ayrılık döküldü ![]() ![]() Rica etsem aşkla yıkar mısın ![]() ![]() ![]() ilk"o"kul da sınıfta kaldım ![]() ![]() Hiçbir Aşk sonsuz değiLdir ![]() Çünkü hiçbir insan sonsuz değiLdir ya onsuzdur ! yada SOLSUZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|