![]() |
Oysa Ben... Hep İcimde Sakladım Seni!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oysa Ben... Hep İcimde Sakladım Seni!!!Sessiz bir geceydi ![]() ![]() ![]() Ağlıyordum ![]() ![]() ![]() Korkuyordum ![]() ![]() ![]() Gece kötüydü ,,, yaşattığı da, anlatmaya çalıştığı da ![]() Bitmesimiydi doğru olan ? Sen ile ben biz değil miydik ? Sana bizi anlatabilmişmiydim ? ![]() ![]() ![]() Hayır, anlatamadım ![]() İnanmadın ![]() Tuttum gözyaşlarımı yanında hep ![]() Utandım ![]() Hep güçlü bil istedim beni ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa , beni sevmek mi zor ? Gittin ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ![]() ![]() ![]() Hep susmak oldu en iyi yaptığım ![]() Yine susuyorum ![]() Bu defa, benim söylediklerime ağlıyorum ![]() Belki hak etmediklerine ![]() ![]() ![]() Belki ,,, belki seviyor olma ihtimaline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep ![]() ![]() hem içimde hem bana en uzak olmak zorunda mısın ? her defasında bırakmak zorundamısın ısıttığın ellerimi ? her ayrılıkta ,,, beni hep geri dönüşüne inandırmak zorunda mısın ? oysa ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görüyormusun ? Yine düşlüyorum, yine geri dönmeni umud ediyorum ![]() Hep bekliyorum, hep geliyorsunn ![]() ![]() ![]() Sonra hayatımı alt üst edip çekip gidiyorsun ![]() ![]() ![]() Sen , Yine Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ![]() ![]() ![]() Her defasında doyamadım sana ![]() ![]() ![]() Bakamadım dilediğimce ![]() ![]() ![]() Şöyle içimdenn sımsıkıı sarılamadımm ![]() ![]() ![]() Koklayamadımm , kokunu alamadım yanıma ![]() ![]() ![]() Mesafeler değildi seni ve beni engelleyen ![]() Sen ve ben , biz olamamıştık bir türlü gerçekten ![]() Anlatamamıştık bizi ![]() ![]() ![]() Yine döneceksin, biliyorum ![]() Hissedebiliyorum ![]() Son hoşçakalın diğerine çok benziyordu sevdiğim kadın ![]() Beni seviyorsun ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Ne olur , Beni, Yarım bırakma Yarsız bırakma Issız bırakma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|