Ne Yapsam Olmuyor.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Yapsam Olmuyor..Bazen terk eden olan giden olan yetmiyormuş ![]() ![]() ![]() Sanki rüzgar esti ben savruldum savrulurken ruhum kalbim yüreğim heryere çarptı savrulurken geçtiğim ![]() Kan içinde kaldı heryerim canım yandı![]() ![]() Söylemedim kimseye anlatmadım ![]() Geçicek nasıl olsa biticek dedim kimse bilmesede olur![]() ![]() Hikayeler ürettim kafamda mutlu sonlar yazdım kendime avunamadım yinede ![]() ![]() Yaşadığım hayal kırıklıklarının hiç sonu gelmicekmiş gibi artık ![]() ![]() Dibine vurdum şimdi sanki kendimin![]() Kendimi kendi içimden çıkaramıyorum![]() ![]() Susuyorum sustukça biticek unutucam sanıyorum kendi sözlerimi bile ![]() Ama sanki gittikçe çoğalıyolar içimde![]() ![]() Sığamıyorum artık kendime evime ![]() ![]() Ruhum bile kabul etmiyor sanki artık beni![]() Bedenim sanki çok sahipsiz gibi![]() ![]() Bu hüzün üstümden hiç çıkmayacakmış gibi ![]() Dayan diyorum kendime hangi acı sonsuza kadar sürmüş ki buda biticek![]() ![]() ![]() Olmuyor ![]() Ben güçlüyüm demek ! Kendini yormaktan başka hiçbirşeye yaramıyor bile artık![]() ![]() Dalga geçiyor sanki benimle olanlar ![]() Gülüyorlar uzaktan dayanamıyorum![]() ![]() ![]() Kendimi savunmak için tuttuğum bıçak sanki dönüp dolaşıp bana geliyor ve kendime saplıyorum her seferinde ![]() ![]() ![]() Kesik sanki her tarafım bıçak yarasıda kolay geçmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yaralarımı gösteriyorum sonra o adama bak diyorum bak ne haldeyim ![]() Gülüyor sessizce![]() ![]() Geçicek diyorDayanamıyorum artık diyorum ![]() Sabret diyor![]() Ağlıyorum bu sefer konuşamıyorum artık çünkü kan kaybediyor ruhumAcıyla bayılmış buluyorum kendimi her seferinde ![]() ![]() Bıçak yarası bu diyorum geçmiyor ![]() Gülüp geçiyor![]() Acıya Haps olurken ben artık sesim iyiden iyiye kesiliyor![]() ![]() ![]() Ne Yapsam Olmuyor ![]() ![]() ![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|