Sen Üstüne Alınma Lütfen! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Üstüne Alınma Lütfen!Biliyorum konuşucak birşeyimiz kalmadı,paylaşacak hiçbişeyimiz yok ,Yinede yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum![]() seninle konuşuyorum![]() ![]() Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım ![]() Sevgimi aldım avuçlarımın arasına,ona sığınıyorum ![]() ![]() Cümlelerimi kısalttım,kelimelerim buruk ![]() Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysemde, engel olamadığım, gurursuz,ama umutlu hasretine![]() ![]() Ben de olan seni hiç kırmadım,değiştirmedim ve hep korudum desem de,sende ki benin nasıl olduğunu anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum ![]() !!Anlamsız cevapsız ve sorular hınzırca sırıtıyor;benn duymamaya çalışıyorum, düşler uzak gibi görünüyor ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ,belkide görmeyi istemek gerekiyor![]() ![]() Gözlerini aç desem kapatacaksın,ama kapatma ![]() !!Gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş,düşüncelerim gururlu,hayallerim ve kalbim değil ![]() ![]() Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturucaktım içimdeki isyanı, sevinçten ağlayacaktım bu defaa ![]() !!Mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunucaktım sarılıcaktım, amaaa gelmedin![]() !! Gelemezdin![]() ![]() Belkide gelmeye hiç niyetin yoktu aslında, kendimi kandırdığımda ağlıyordum ![]() ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış meğer bunu sen gidince anladım ![]() !!Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda ![]() ![]() ![]() Nasıl beceriyorsun heryerde olabilmeyi ![]() ?Bu bir marifetse eğer, nedenn BENİM YANIMDA DEĞİLSİN ![]() ?Gittinn ![]() !!Belkide hiç gelmemiştin,ben geldiğini sandım ![]() ![]() yokluğuna ayak uyduramıyorum![]() !!HeR gelişimde " bir kez daha gönderdiğin oldum" ![]() ![]() ![]() İnanamadığın,yenemediğin,üzerinden atlayamadığın korkuların oldum ![]() ![]() Yüreğindeki kadın ben olmak isterken,tozlu bir anı oldum ![]() ![]() !!Sesin hep uzakları çağırıyordu,ve ben üstüme alındım vee sana geldim ![]() Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi![]() ![]() ![]() En büyük silahınla vurdun beni ![]() !!Asıl acı olan unutulmak ![]() !! unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor![]() ![]() Benim kırgınlığım AŞK'a sen lütfen üstüne alınma ![]() ![]() !!! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|