''Sen Benimsin Yalnız Hayallerimde&Quot; |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
''Sen Benimsin Yalnız Hayallerimde&Quot;Sen benimsin yalnız hayallerimde" Öyle canımı acıtıyor ki bu cümle , öyle beni anlatıyor ki sevgilim bir bilsen, Yoksun! Benden kilometrelerce uzağımdasın ama giderken bana bir nefes kadar yakınımda bir aşk bıraktın Her kalp atışımda, her nefes alışımda biraz daha kazınıyorsun içime biraz daha yerleşiyorsun kalbime biraz daha hükmediyorsun yüreğime Sensizlik çok ağır geliyor bu cana gece uyurken yanımda görmek istiyorum seni sana sımsıkı sarılıp seni delice öperek nefesini kesmek istiyorum tek bir beden olarak güne merhaba demek istiyorum seni yanımda istiyorum hayalin yetmiyor artık bana,aşkıma özlemin gün geçtikçe beni boğuyor yok ediyor ızdırap çekiyorum sensiz senin olmadığın yerlere adım attığımda Az kaldı "sabret" diyorum ama az falan kalmadı işte sadece kendimi kandırıyorum yoksun işte ne elin elimde ne bedenin her daim yanı başımda sensiz geçen 1 salise bile benim bir ömrüme bedel bir ömürlük kayıp anlıyor musun? Gel artık sarıp sarmala beni bırakma artık yanımda ol Gel ve gitme bir daha mecburum deme bana döneceğim diye fısıldama kulağıma sadece gitmeee ! - gitme - Sensiz yaşamak çok zor gitme nefesim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|