Ben Seni Beni Unut Diye Sevdim... |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Seni Beni Unut Diye Sevdim...Zaten ben seni Beni bi gün unut diye sevdim Oysa Sevdamda yetişen güllerimi getirmiştim ben İncecik bir tebessümüne kendimi vericekken Yağmurun orta yerinde hasretinle büyüdüm Ve Hiç kaybetmek istemedim seni Hiç bulamamışken İçimden geçen her sevinci Yüreğimin tepsisiyle sunarken önüne Karanlığa düştüğünde Işığın olsun istedim gözlerim Ama olmadı Herşeyden çok istemişken bunu Yapamadım Beceremedim Şimdi; Kirlenmiş bir kalp elimde dolaşırım bu şehri Ne bir sevda Nede bir dost sesi çınlaması Hayatından gidicem demişti yorgun sesin Ben o sesin " Seni Seviyorum" larını alıp geçmişimden Serptim kaldırımlarıma Dört duvarda gezinirken gölgem Beni bende vurdun Bu bende yoksun diye Zaten ben Yalnız kalmak için sevdim seni Hani bi gün gidiceksin de Bi şehir ve bi ben kalıcam en olmadığın yerde Onca kalabalığın içinde Beni yalnız bırakıyor diye sevdim bu şehri Yalnızlığı sevmedim ama Aslında hiç sevmedim bu şehri Bilmem sen neresinde ben neresinde Ve yalnızca Adresini bilmediğim ve hiç bulamadığım seni özledim Bu şehrin en güzel yanı özlemleri değilmi zaten Zaten Ben Seni Beni Bir Gün uNut Diye Sevdim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|