Seni Özledim!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Özledim!!!Seni Özledim: Seni özledim ben biliyormusun ![]() Sana olan bu sevgim hiç bitmeyecek hiç sona ermeyecek ![]() Herşeye rağmen seni sevmek çok güzel bir duygu![]() Ben adını bile bilmiyorum bu sevginin![]() Günlerce koyamadım adını bir türlü bu sevmenin![]() ![]() Tutku değil ki bu bir gün sona ersin![]() Aşk degil ki bir gün bitsin![]() Seni bu dünyalık sevmiyorum![]() ![]() ![]() Belki de seni bu dünyada bir daha göremiyeceğim![]() Kollarına sarılıp doyasıya koklamayacagım ama seni cennetin en güzel köşelerinde bekliyorum![]() Günahlarım için yandıktan sonra sana koşacağım![]() ![]() Belki de nefes nefes kalacağım ![]() Terleyeceğim![]() Ayaklarımdan dermanım kesilecek![]() ![]() ![]() Pes etmek yok diye kendime teselliyi senin gözlerinle vereceğim![]() Sana öyle bağlanmışım ki zincir değil ki kırasın![]() Bir mutluluksun belki de![]() ![]() Her bekleyişte daha çok artan![]() Her nefeste daha çok sevdaya yanan![]() Belki de yazdıkça sevgini daha çok mutluluklara dökülen sevgi bu![]() ![]() İki kişilik bir sevda bu![]() ![]() Özleminde daha çok sevilip herşeyine kabullenme arzusu bu![]() ![]() Bulunduğum yerde duruyorum bir an her yerde gözlerim seni arıyor![]() ![]() Bulutlara kafamı cevirip senin gözbebeklerini hatırlıyorum ![]() ![]() Gökkuşağının her rengine seninle yaşadığım tüm mutluluklarımı karanlık bir gecenin ardından doğacak güneşe ise senin kalbine yazdığım tüm umutlarımı bırakıyorum![]() ![]() ![]() ![]() Sevildiğim kadar sevmeyi kendime borç addediyorum ![]() ![]() Saran korkulara karşı senin sevdanda yaşadığım mutluluklarımı sunuyorum![]() ![]() İçtiğim her çaya senin tatlı yüzünü dar sokaklarda yüzü umuttan yoksun çocuklara senin tatlı ve şen yüzünü gösteriyorum![]() Belki de senin mutluluklarında yaşarken ben hüzünlerimi unutuyorum![]() ![]() Sevmeyi severken beklemeyi öğreniyorum![]() ![]() Satır aralarında nefesimi tutup senin sevdanı içime çekiyorum ![]() Ta ciğerlerime kadar![]() ![]() Seni seviyorum kelimesinin ifade ettiği tüm anlamlara yüklüyorum ismini![]() ![]() Yaşadığım şu anı ise gözbebeklerimdeki ışıltılarda hissebilirsin![]() Yarınlarımda seninle yaşabileceğim mutlulukları ise avuclarımda saklıyorum orda bulabilirsin ![]() ![]() Seni öylesine yürekten seviyorum ki sesindeki güzelligini her gün duymak sevdanı her şiirin sonuna sığdırabilmek istiyorum![]() Tek kelimeyle bitmeli sana olan aşkimin siirleri![]() ![]() Bir kuru teşekkür sunamam sana bunca yaşanmışlardan sonra![]() Sana en büyük hediyem seni bir ömür boyu sevecek bir kalbi veriyorum![]() ![]() Sende yaşasın bundan sonra![]() ![]() Seninle nefes alıp senin sevdana kürek çeksin![]() Acılarında seninle beraber ağlasın![]() Gülümsediğinde seninle neşe saçsın etrafına![]() ![]() Belki de sıradan bir kaç kelimedir yazdıklarım![]() Belki de yazdıgım her harf farklı degildir diğerlerinden ![]() ![]() Herşeyi farklı kılan yazdığım her satırda sevgimi umutlarımla yoğurup senin sevdana armağan etmek![]() ![]() Sevdigimi söylediğimde biraz yüzüm kızarır mahcupluğun kırmızı tonunda![]() Sen beraber yaşadığım canımın yarısısın![]() Ömür boyu gelmeme ihtimalinde bile seveceğim seni![]() ![]() Belki de bu gece bir nefes kadar yakın olacağım![]() ![]() Nerden bilebilirsin ki![]() Ben canındayım bebeğim![]() ![]() ![]() Seni herşeyinle seviyorum![]() Kalbimin en güzel sultanı![]() Korkuyu emziren gecemdeki Kaynakwh en parlak yıldızım günümdeki aydınlığım ve yarınlarımdaki gün ışığım benim ![]() ![]() SEN ve sadece SEN yüreğimin en güzeL yerindesin ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|