Kimse Ne Olduğunu Bilmiyor!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimse Ne Olduğunu Bilmiyor!

İngiltere'de Steve Hornsby isimli bir vatandaşın, bahçesine "yağan" parlak mavi toplar ülkede büyük bir tartışma yarattı

Bugüne kadar görülen hiçbir yağış türüne benzemeyen bu topların ne olduğu hala çözülebilmiş değilGeçtiğimiz hafta yaşanan dolu fırtınası sırasında, Bournemouth şehrinde yaşayan, 61 yaşındaki Hornsby?nin bahçesine yağan parlak mavi toplar görenleri şaşkına çevirdi

Guardian'a konuşan Hornsby, ?Garaja girip şömineyi beslemek için odun alacaktım Tam dışarı çıkarken hava önce karardı, sonra da tuhaf, sarı bir renge büründü Sonra da 20 saniye boyunca güçlü bir dolu fırtınası yaşandı? dedi

Hemen duvarın dibine sığınarak fırtınanın geçmesini bekleyen Hornsby, çevresine baktığında bahçesinin daha önce hiç görmediği bir şeyle kaplı olduğunu gördü

Dolu tanelerinin normalde kaya tuzuna benzediğini belirten Hornsby, ?Ama bunlar kırık camlara benziyordu Ama üzerine bastığımda kayboldular Garip bir durum olduğunu düşündüm Bu şeyler kesinlikle fırtınadan önce bahçemde değillerdi? dedi

ELLE TUTULAMIYORLAR

Hornsby, mavi topların jel kıvamında olduğunu ve elle tutulmalarının mümkün olmadığını da ifade etti

?Gidip bir kaşık getirdim ve topları kavanoza doldurdum Dışları kabuk gibi içleri ise yumuşak? diyen Bournemouth sakini, yüzlerce metrekarelik alanda sadece kendi bahçesine böyle bir yağış düştüğünü öne sürdü

Hornsby şöyle konuştu: ?Bu benim hayatımda gördüğüm en acayip şey Toplamda 20 tane kürecik düşmüş Kokmuyorlar, su üstünde yüzmüyorlar Ben yıllar boyunca uçak mühendisliği yaptım ama hiç böyle bir şey görmedim?

Bunun atmosferdeki bir kirliliğin fırtına bulutu içinde sıkışıp katılaşarak dolu taneleriyle birlikte dünyaya düşmesi sonucu ortaya çıkmış bir durum da olabileceğini ifade eden Hornsby, maddeleri laboratuara gönderip kimyasal analizini yaptırmayı planladığını belirtti

Bournemouth Üniversitesi?nden araştırma asistanı Josie Pegg ise bu parçacıkların ?denizde yaşayan omurgasız bir hayvanın yumurtası? olabileceğini iddia etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com