![]() |
Eskişehir Düğün Corbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eskişehir Düğün CorbasıDüğün Çorbası Nasıl Yapılır?-Düğün Çorbası Tarifi-Düğün Çorbası Yapılışı Göceli Tarhana Kullanılacak malzeme (8 Kişilik) 500 gr ![]() 500 gr ![]() 1 su bardağı nohut 1 su bardağı yeşil mercimek 8 bardak su veya et suyu 100 gr tereyağ veya margarin 1 avuç yarpız (Kurutulmuş yabani nane) ve tuz 1 adet yumurta ![]() Hazırlanışı: Daha önce ıslanıp haşlanan göçe (veya yarma) suyu süzülüp 500 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eritilmiş 100 gr tereyağ veya margarinde yarpız (kurutulmuş yabani nane) yakılarak çorbanın üzerine dökülüp sıcak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|