Gemici Çorbası Tarifi-Gemici Çorbası Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gemici Çorbası Tarifi-Gemici Çorbası YapılışıGemici Çorbası Nasıl Yapılır?-Gemici Çorbası Tarifi-Gemici Çorbası Yapılışı ![]() Malzemeler • 1/2 kg barbunya fasulyesi • 1 su bardağı bulgur • 3 adet orta boy soğan • 1/2 su bardağı mısır unu • Tuz pul biber • 2 çorba kaşığı tereyağı • 1 5 lt su veya et suyu Tarif Barbunyayı 1 gece suda bekletin Ertesi gün bol suda haşlayın Suyunu süzün Küp şeklinde doğranmış soğanı tereyağında kavurun Barbunya bulgur ve suyu ilave edin Bulgur pişinceye kadar kaynatın Çorbaya mısır unu tuz ve pul biberi de ilave edip 1 - 2 taşım kaynatın Yanında peynir ve taze soğanla servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|